ONTWORPEN VOOR EEN MATCH TUSSEN VORM EN FUNCTIE MAAK KENNIS MET DE KEUKENSPOELBAKKEN VAN GROHE

GROHE SPOELBAKKEN

Potten vullen, groenten voorbereiden, afwassen na een maaltijd. Je keukenspoelbak is een plaats waar je dagelijks eindeloos veel tijd doorbrengt, dus waarom kies je geen spoelbak die je behoeften op het gebied van kwaliteit, ontwerp en functies te boven gaat?

GROHE keukenspoelbakken zijn zo ontworpen zodat ze bij elke keukenstijl passen. Door de ruime keuze uit innovatieve en moderne ontwerpen vind je altijd een spoelbak die perfect bij je huis past. Je kunt kiezen uit compacte modellen met een geïntegreerd afdruipgedeelte, grote dubbele spoelbakken voor als je meer ruimte nodig hebt en chique inbouwspoelbakken die aansluiten op je werkblad. Met functies zoals het GROHE QuickFix-systeem en standaard omkeerbare ontwerpen kun je je nieuwe GROHE spoelbak in een handomdraai en zonder gedoe laten installeren. Plus de geluidsreducerende GROHE Whisper-isolatie en de automatische afvoer van afval zodat je nooit meer met je handen het vieze water in hoeft. Met een keukenspoelbak van GROHE merk je het verschil en gebruik je de spoelbak elke keer met veel plezier.

Ontdek de keukenspoelbakken van GROHE

MERK NR. 1 VOOR KEUKENSYSTEMEN – GROHE DENKT AAN ALLES

Als de nummer 1 op het gebied van keukenaccessoires denkt GROHE aan alles: onze keukenkranen, watersystemen, spoelbakken, accessoires en afvalsystemen maken het eenvoudig een innovatieve, comfortabele en praktische keuken te creëren.

KWALITEIT DIE U KUNT ZIEN EN VOELEN

Wij bieden topkwaliteit. Door de gepatenteerde oppervlaktetechnologie zijn de roestvrijstalen keukenspoelbakken van GROHE eenvoudig schoon te houden. Ze staan garant voor duurzaamheid en kracht. Duurzaam en flexibel - de composiet spoelbakken van GROHE maken gebruik van kwarts, het hardste deel van graniet, om een naadloze spoelbak te maken die bestand is tegen krassen, deuken, hitte en vlekken, en zelfs tegen verkleuren als gevolg van uv-licht. Een spoelbak van GROHE is niet alleen het stralende middelpunt van uw keuken, maar is ook sterk genoeg voor welke klus dan ook.

GROHE SPOELBAKBUNDELS - HET ALLES-IN-1-PAKKET

Maak het kopen van een spoelbak nog eenvoudiger met onze bundels: 4 modellen spoelbak en kraan die samen worden verkocht voor een bijpassende stijl en perfect afgestemde prestaties.

COMPLEET PORTFOLIO IN ALLE PRIJSSEGMENTEN

Een optie voor elke keuken - onze spoelbakken beslaan elke stijl, grootte en prijs, zodat je zeker weet dat je jouw perfecte model vindt. Selecteer een stevig, slank roestvrijstalen model of een duurzame composieten spoelbak gemaakt van 80% kwarts. De composietmodellen zijn verkrijgbaar in twee eigentijdse kleuren: Granite Black en Granite Grey. De keuze is aan jou!

De collecties composiet spoelbakken van GROHE

Compleet productoverzicht

Vind uw ideale composiet keukenspoelbak bij GROHE. De spoelbakken uit de K-reeks van GROHE kunnen qua stijl en grootte op elke keuken worden afgestemd. Kies uit enkele, anderhalve of dubbele spoelbakken en twee verschillende kleuren composiet materiaal. Ga voor een opliggend gemonteerde spoelbak of voor een onderbouwspoelbak. De spoelbakken van GROHE bieden legio duurzame inrichtingsmogelijkheden.

Ontdek alle producten

PRODUCTKENMERKEN

Wij zijn er zeker van dat u weg zult zijn van het aanbod van bijzondere eigenschappen, van de geluidsverzachtende GROHE Whisper tot de automatische lediging, waardoor u nooit meer uw handen door vies water hoeft te halen. Met een spoelbak van GROHE zult u het verschil merken - wanneer u uw spoelbak gebruikt, zult u dit steeds vaker met plezier doen.

Ontdek alle kenmerken

GROHE roestvrijstalen & PVD spoelbakken collectie

Compleet productoverzicht

Vind je perfecte keukenspoelbak met GROHE. De keukenspoelbakken uit de GROHE K-serie bieden formaat- en stijlopties voor elk type keuken. Kies uit spoelbakken met 1, 1,5 of 2 bakken. Selecteer een in- of onderbouwspoelbak. GROHE spoelbakken bieden je een overvloedige keuze uit duurzame ontwerpopties.

En als je de voorkeur geeft aan de beste, meest schitterende kleuren - kies je voor onze K700 onderbouwserie in PVD geborsteld Hard Graphite, Geborsteld Cool Sunrise of Geborsteld Warm Sunset.

Ontdek alle producten

PRODUCTKENMERKEN

We vertrouwen erop dat je de speciale kenmerken die we bieden geweldig vindt, want dankzij de geluiddempende GROHE Whisper-isolatie en de automatische afvoer hoef je nooit meer je handen in vuil water te steken. Je merkt het verschil met een gootsteen van GROHE, die ieder gebruik aangenamer maakt.

Ontdek alle kenmerken