Vind Showrooms
Showrooms
  • Showrooms
  • Sensia Arena testcenter
  • Testlocatie GROHE Red
  • Testlocatie GROHE Blue
  • Installateur

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download
Alles verwijderen

Dit product zit al in uw catalogus.

GROHE Kitchen Sinks

PERFECT MATCH

ONTWORPEN VOOR EEN MATCH TUSSEN VORM EN FUNCTIE MAAK KENNIS MET DE KEUKENSPOELBAKKEN VAN GROHE

GROHE SPOELBAKKEN

Potten en pannen vullen, groenten voorbereiden, afwassen na een maaltijd. Uw keukenspoelbak is een plaats waar u dagelijks eindeloos veel tijd doorbrengt, dus waarom geen spoelbak kiezen die uw behoeften op het gebied van kwaliteit, ontwerp en functies overstijgt?

GROHE-keukenspoelbakken zijn ontworpen om bij elke keukenstijl te passen. Door de ruime keuze uit innovatieve en moderne ontwerpen vindt u altijd een spoelbak die perfect bij uw huis past. U hebt de keuze uit compacte modellen met ingebouwde afdruipvlakken, grote dubbele gootstenen voor wanneer u meer ruimte nodig hebt en chique inbouwgootstenen die cachet geven aan uw aanrecht. Met kenmerken zoals het GROHE QuickFix-systeem en met omkeerbare designs als standaard, kan uw nieuwe GROHE-gootsteen binnen een paar minuten zonder gedoe worden geïnstalleerd. Aangevuld met de geluidsreducerende GROHE Whisper-isolatie en de automatische afvoer van afval, zodat u nooit meer met uw handen het vieze water in moet. Met een keukenspoelbak van GROHE merkt u het verschil en gebruikt u de spoelbak iedere keer met toenemend gemak.

Ontdek de keukenspoelbakken van GROHE

MERK NR. 1 VOOR KEUKENSYSTEMEN –
GROHE DENKT AAN ALLES

Als de nummer 1 op het gebied van keukenaccessoires denkt GROHE aan alles: onze keukenkranen, watersystemen, spoelbakken, accessoires en afvalsystemen maken het eenvoudig een innovatieve, comfortabele en praktische keuken te creëren.

KWALITEIT DIE U KUNT ZIEN EN VOELEN

Onze kwaliteit is ongeëvenaard, met een gepatenteerde technologie voor het oppervlak voor eenvoudigr reiniging en hoogwaardig roestvrij staal voor gegarandeerde duurzaamheid en sterkte.

GROHE SPOELBAKBUNDELS - HET ALLES-IN-1-PAKKET

Maak het kopen van een spoelbak nog eenvoudiger met onze bundels: 4 modellen spoelbak en kraan die samen worden verkocht voor een bijpassende stijl en perfect afgestemde prestaties.

COMPLEET PORTFOLIO IN ALLE PRIJSSEGMENTEN

Een optie voor elke keuken: onze series spoelbakken dekken elke stijl, maat en prijspunt zodat u het voor u perfecte model zeker zult vinden.

">

Spoelbak accessoires

Vorm uw spoelbakruimte om tot een multifunctionele werkplek met onze uitgebreide keuze aan accessoires. Van snijplanken uit iroko of glas tot vergieten en handige bordenafdruiprekken: wij hebben alles wat u nodig hebt om uw spoelbak uit te breiden voor een nog comfortabelere keukenervaring.

VOLLEDIG PRODUCTOVERZICHT

Vind uw perfecte keukenspoelbak met GROHE. De GROHE K-serie keukenspoelbakken bieden formaat- en stijlopties voor elk type keuken. Kies uit spoelbakken met 1, 1,5 of 2 bakken. Selecteer een in- of onderbouwspoelbak. Completeer uw spoelbak met onze handige accessoires. GROHE-spoelbakken bieden u een overvloedige keuze uit duurzame ontwerpopties.

Ontdek alle producten

PRODUCTKENMERKEN

Wij hebben er vertrouwen in dat je de speciale kenmerken die we bieden geweldig gaat vinden, want dankzij de geluiddempende GROHE Whisper-isolatie en de automatische afvoer hoef je nooit meer je handen in vuil water te steken. Je merkt het verschil met een gootsteen van GROHE, die ieder gebruik aangenamer maakt.