ONTWORPEN VOOR EEN MATCH TUSSEN VORM EN FUNCTIE MAAK KENNIS MET DE KEUKENSPOELBAKKEN VAN GROHE

GROHE SPOELBAKKEN

Potten en pannen vullen, groenten voorbereiden, afwassen na een maaltijd. Uw keukenspoelbak is een plaats waar u dagelijks eindeloos veel tijd doorbrengt, dus waarom geen spoelbak kiezen die uw behoeften op het gebied van kwaliteit, ontwerp en functies overstijgt?

GROHE-keukenspoelbakken zijn ontworpen om bij elke keukenstijl te passen. Door de ruime keuze uit innovatieve en moderne ontwerpen vindt u altijd een spoelbak die perfect bij uw huis past. U hebt de keuze uit compacte modellen met ingebouwde afdruipvlakken, grote dubbele gootstenen voor wanneer u meer ruimte nodig hebt en chique inbouwgootstenen die cachet geven aan uw aanrecht. Met kenmerken zoals het GROHE QuickFix-systeem en met omkeerbare designs als standaard, kan uw nieuwe GROHE-gootsteen binnen een paar minuten zonder gedoe worden geïnstalleerd. Aangevuld met de geluidsreducerende GROHE Whisper-isolatie en de automatische afvoer van afval, zodat u nooit meer met uw handen het vieze water in moet. Met een keukenspoelbak van GROHE merkt u het verschil en gebruikt u de spoelbak iedere keer met toenemend gemak.

Ontdek de keukenspoelbakken van GROHE

MERK NR. 1 VOOR KEUKENSYSTEMEN – GROHE DENKT AAN ALLES

Als de nummer 1 op het gebied van keukenaccessoires denkt GROHE aan alles: onze keukenkranen, watersystemen, spoelbakken, accessoires en afvalsystemen maken het eenvoudig een innovatieve, comfortabele en praktische keuken te creëren.

KWALITEIT DIE U KUNT ZIEN EN VOELEN

Wij bieden topkwaliteit. Door de gepatenteerde oppervlaktetechnologie zijn de roestvrijstalen keukenspoelbakken van GROHE eenvoudig schoon te houden. Ze staan garant voor duurzaamheid en kracht. Duurzaam en flexibel - de composiet spoelbakken van GROHE maken gebruik van kwarts, het hardste deel van graniet, om een naadloze spoelbak te maken die bestand is tegen krassen, deuken, hitte en vlekken, en zelfs tegen verkleuren als gevolg van uv-licht. Een spoelbak van GROHE is niet alleen het stralende middelpunt van uw keuken, maar is ook sterk genoeg voor welke klus dan ook.

GROHE SPOELBAKBUNDELS - HET ALLES-IN-1-PAKKET

Maak het kopen van een spoelbak nog eenvoudiger met onze bundels: 4 modellen spoelbak en kraan die samen worden verkocht voor een bijpassende stijl en perfect afgestemde prestaties.

COMPLEET PORTFOLIO IN ALLE PRIJSSEGMENTEN

Een oplossing voor elke keuken - onze collecties spoelbakken bestrijken alle stijlen, groottes en prijsniveaus, dus u zult zeker uw ideale model vinden. Ga voor een stevig en strak roestvrijstalen model, of voor een duurzame composiet spoelbak die voor 80% bestaat uit kwarts. De composiet modellen worden ook uitgevoerd in twee moderne kleuren – granietzwart en granietgrijs. Aan u de keus.

De collecties composiet spoelbakken van GROHE

Compleet productoverzicht

Vind uw ideale composiet keukenspoelbak bij GROHE. De spoelbakken uit de K-reeks van GROHE kunnen qua stijl en grootte op elke keuken worden afgestemd. Kies uit enkele, anderhalve of dubbele spoelbakken en twee verschillende kleuren composiet materiaal. Ga voor een opliggend gemonteerde spoelbak of voor een onderbouwspoelbak. De spoelbakken van GROHE bieden legio duurzame inrichtingsmogelijkheden.

Ontdek alle producten

PRODUCTKENMERKEN

Wij zijn er zeker van dat u weg zult zijn van het aanbod van bijzondere eigenschappen, van de geluidsverzachtende GROHE Whisper tot de automatische lediging, waardoor u nooit meer uw handen door vies water hoeft te halen. Met een spoelbak van GROHE zult u het verschil merken - wanneer u uw spoelbak gebruikt, zult u dit steeds vaker met plezier doen.

Ontdek alle kenmerken

De collecties roestvrijstalen spoelbakken van GROHE

VOLLEDIG PRODUCTOVERZICHT

Vind uw ideale roestvrijstalen spoelbak bij GROHE. De spoelbakken uit de K-reeks van GROHE kunnen qua stijl en grootte op elke keuken worden afgestemd. Kies uit enkele, anderhalve of dubbele spoelbakken. Ga voor een vlak gemonteerde, opliggend gemonteerde, ingebouwde of als onderbouw gemonteerde spoelbak. De spoelbakken van GROHE kenmerken zich door legio duurzame inrichtingsmogelijkheden.

Ontdek alle producten

PRODUCTKENMERKEN

Wij zijn er zeker van dat u weg zult zijn van het aanbod van bijzondere eigenschappen, van de geluidsverzachtende GROHE Whisper tot de automatische lediging, waardoor u nooit meer uw handen door vies water hoeft te halen. Met een spoelbak van GROHE zult u het verschil merken - wanneer u uw spoelbak gebruikt, zult u dit steeds vaker met plezier doen.

Ontdek alle kenmerken
Grohe.be maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie