GENIET VAN DUURZAAMHEID.

Bespaar water. Bespaar energie. Behoud bronnen. Wat klinkt dat vervelend en somber! Toch bewijzen veel van de baanbrekende technologieën van GROHE dat een gevoel van verantwoordelijkheid verkwikkend kan zijn - niet alleen voor het milieu, maar ook voor jezelf.

Neem verantwoordelijkheid

Sustainability

Zou er nog iemand zijn die vandaag de dag gedachteloos liters ongebruikt water in de afvoer laat wegstromen tijdens het tandenpoetsen? Ons bewustzijn van de kostbaarheid van dit element is veel te groot.

Slechts drie procent van het water op aarde is drinkbaar. Voor GROHE is het bewuste en zuinige gebruik van energie en natuurlijke bronnen niet alleen een uitdaging, maar ook een groot genoegen. Daarom richten we onze vindingrijke geest op de ontwikkeling van duurzame systemen. Zo is onze GROHE EcoJoy™ technologie al sinds lange tijd een vanzelfsprekend onderdeel in veel van onze kranen en douches.

Natuurlijk kun je ook in de keuken duurzaam omgaan met water. Je kunt nu bijvoorbeeld genieten van kokend heet water rechtstreeks uit je keukenkraan. Dankzij GROHE Red® verhit je alleen het water dat je nodig hebt en bespaar je water en energie. En met GROHE Blue® beschik je ieder moment over koel, gefilterd, koolzuurhoudend water uit de kraan. Doordat je geen zware waterflessen naar huis hoeft te vervoeren bespaar je ook nog energie. Bovendien hoeven de flessen niet te worden gerecycled.

GROHE Watercare®

GROHE WaterCare®

GROHE WaterCare® is een belofte dat we, samen met jou, duurzaam omgaan met natuurlijke bronnen. Om dit te bereiken neemt GROHE diverse maatregelen.
De producten die wij produceren verzekeren een duurzaam gebruik van water en energie zonder in te leveren op comfort.

Ongeveer twee derde van het waterverbruik in je huishouden vindt plaats in de badkamer door het toilet of urinoir; twee derde van het water wordt letterlijk door het toilet gespoeld. Moderne sanitairtechnologie, zoals onze dual flush-technologie helpt je om tot wel 50% water te besparen.

Duurzame GROHE technologie

GROHE EcoJoy

De GROHE EcoJoy™ technologie helpt ons en jou die belofte te houden, maar ook van water te blijven genieten. Deze techniek is al in veel van onze kranen en douches standaard ingebouwd. Het minimaliseert het verbruik en maximaliseert het gemak.

Waterbesparende technologieën in de badkamer