WATERBESPARENDE DOUCHES.

Kies de juiste douchekop om je waterverbruik aanzienlijk te verminderen, terwijl je blijft genieten van een plezierige en comfortabele douche. Dit is niet alleen goed voor het milieu en toekomstige generaties, het is ook goed voor je portemonnee.

Hoogwaardige materialen, eersteklas design en een geavanceerde techniek spelen allemaal een belangrijke rol bij het besparen van water. GROHE EcoJoy™ handdouches zijn ofwel uitgerust met een begrenzer, dan wel met een EcoButton of SprayDimmer waarmee je de waterstroom ten allen tijden kunt beperken.

New Tempesta Cosmopolitan

New Tempesta Cosmopolitan

New Tempesta

New Tempesta

Rainshower® Icon, Eco en Solo handdouchekoppen zijn allemaal voorzien van een waterbesparende EcoButton op het handvat - verschuif de knop en je kunt het water dat wordt gebruikt tijdens het douchen tot wel 40% verminderen. Het opvallende ringvormige ontwerp van de Rainshower® Icon handdouche verbruikt minder water om voor een grote volle waterstraal te zorgen, terwijl Rainshower® Eco is voorzien van een sproeiplaat die de vorm van het bovenaanzicht van het menselijk lichaam nabootst - op deze manier wordt het gehele lichaam bedekt met een heerlijke waterstraal zonder water te verspillen.

De Euphoria handdouche is voorzien van een spray dimmer op de douchekop - hiermee kun je zowel geleidelijk het watervolume verminderen als schakelen tussen verschillende straalsoorten.

Verbruik minder water en bespaar zo ook energie
Met een waterbesparende douchekop verminder je niet alleen je waterverbruik, maar bespaar je ook energie. Het gebruik van minder water betekent dat er minder energie nodig is om het water te verwarmen, zodat het voordeel voor jou en het milieu nog groter is.

Aanbevolen productseries

Tempesta Cosmopolitan