WATERBESPARENDE DUAL-FLUSH INSTALLATIESYSTEMEN.

Ingebouwde dual-flush installatiesystemen

Eén van de makkelijkste manieren om water te besparen is het installeren van een toilet met dual-flush installatiesysteem.

De dual-flush installatiesystemen zijn ontworpen voor gebruik met een zwevend toilet. De dubbele spoelfunctie laat de gebruiker de hoeveelheid water kiezen bij het doorspoelen van het toilet. Doordat er minder water wordt gebruikt om het toilet door te spoelen, kunt u uw jaarlijkse waterverbruik drastisch verminderen en daarmee bijdragen aan de bescherming van deze waardevolle natuurlijke hulpbron.

Hoeveel water verbruikt een toilet met dual-flush optie?
Met de verborgen reservoirs van GROHE kunt u kiezen tussen een kleine spoeling, een grote spoeling en een start/stop spoelen, afhankelijk van de keuze van de bedieningsplaat. Een dual-flush toilet biedt een keuze uit twee spoelingsvolumes: groot, 6 liter en klein, 3 liter. De waterreservoirs kunnen ook worden aangepast om door te spoelen met een gereduceerd volume van 4,5 liter of 3 liter.

Bedieningsplaten voor dual-flush systemen
Kies een bedieningsplaat die past bij uw kranen en douche om zo uw badkamer te complementeren. GROHE bedieningsplaten kunnen zowel horizontaal als verticaal worden bevestigd zodat deze goed bij het tegelwerk passen. Ze geven bovendien toegang tot het inbouwreservoir voor onderhoud.

Skate Cosmopolitan Bedieningsplaat

Grote spoeling

Gebruik de grote knop voor een grote spoeling.

Skate Cosmopolitan Bedieningsplaat

Kleine spoeling

Gebruik de kleine knop voor een kleine spoeling.

Aanbevolen productseries

Nova Cosmopolitan

Rapid SL inbouwelement