CREËER FANTASTISCHE BADKAMEROPLOSSINGEN MET GROHE RAPID SL.

Een wereld vol ontwerpmogelijkheden

Of jouw project nu een renovatie of nieuwbouw is, met GROHE Rapid SL wc installatiesystemen gaat er een wereld vol ontwerpmogelijkheden in de badkamer voor u open.

Ontworpen voor installatie in of tegen de muur, GROHE Rapid SL installatiesystemen garanderen een snelle en veilige installatie van hang-wc’s, bidets en wastafels. Met GROHE Rapid SL is het plaatsen van sanitair niet langer beperkt tot de bestaande muren. De draagcapaciteit van onze frames (400 kg voor WC’s en 150 kg voor wastafels) is zo groot dat ze geplaatst kunnen worden in complete of halfhoge scheidingsmuren.

Gebruik deze frames om hoeken te creëren in de badkamer of scheidingsmuren tussen slaap- en badkamerzones in open ruimtes. De installatiesystemen zijn in hoogte aanpasbaar en in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Hangende toiletten en bidets kunnen hierdoor op verschillende locaties geplaatst worden – zelfs onder het raam.

Stille nachten – verborgen reservoirs met GROHE Whisper®

Of het nu om een hotel of een huis gaat, GROHE Whisper® garandeert een goede nachtrust voor iedereen. Zelfs als iemand midden in de nacht het toilet doortrekt in een aangrenzende kamer, beletten de ontkoppelde pijpen de geluidsoverdracht naar de bouwstructuur wanneer het water vanuit het reservoir in de toiletpot loopt.

Bovendien kan het reservoir met ons Nova Light doortreksysteem gecombineerd worden. Dit systeem heeft een geïntegreerd zacht licht zodat u de andere lichten niet aan hoeft te doen.

Nova Light bedieningsplaat

Duo doorspoelreservoirs voor eenvoudige waterbesparing

Alle ingebouwde GROHE reservoirs geven u de keuze tussen een dubbele doorspoeloptie of start/stop doorspoelknop.

Reservoirs worden geleverd met de fabrieksinstelling voor dubbele spoeling met 6 liter (grote doorspoeling) en 3 liter (kleine doorspoeling). De eenvoudige aanpassing, ter plekke, van het doorspoelvolume garandeert compatibiliteit met alle voorzieningen en loodgietersvereisten. De grote spoeling kan ingesteld worden van 4,5 tot 9 liter en de kleine van 3 tot 4,5 liter.

Duo doorspoelreservoirs

GROHE Fresh

Een uitgebreid assortiment aan bedieningsplaten garandeert een complete afstemming op alle stijlen van kranen en badkameraankleding.

GROHE installatiesystemen geven ook eenvoudige en directe toegang tot het reservoir, handig voor onderhoud.

Ze zijn te combineren met GROHE Fresh. GROHE Fresh maakt het mogelijk om toiletverfrissers in het ingebouwd reservoir te gebruiken. Zo heb je die onsierlijke toiletblokjes niet meer nodig.

GROHE Fresh

Aanbevolen productseries

Grohe.be maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie