GROHE FRESH - EEN SCHOON EN FRIS TOILET MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP

HYGIENE EERST! WEES ÉÉN STAP VOOR.

SCHONE FRISHEID MET EEN SIMPELE DRUK OP DE KNOP.

GROHE bedenkt innovatieve oplossingen voor dagelijks problemen. GROHE Fresh is zo’n oplossing en maakt je badkamer nog gebruiksvriendelijker. Het beste van twee werelden: de strakke lijnen door het wegwerken van stortbakken en de continue hygiëne van toiletblokjes.

Tot nu toe was het niet mogelijk om in een reservoir een toiletblokje te plaatsen. GROHE Fresh heeft een makkelijk te openen bedieningsplaat die toegang geeft tot een verschuifbare houder die het blokje naar het reservoir transporteert. Dankzij de scharnierende plaat kost dat maar een paar seconden.

GROHE Fresh is te combineren met alle inbouwreservoirs van GROHE met kleine bedieningsplaten, of je nu een nieuwe badkamer aanlegt of een bestaande badkamer renoveert. GROHE Fresh is verkrijgbaar in een set met bedieningsplaten van jouw keuze of als een accessoire bij je huidige inbouwreservoir en bedieningsplaat. Bij oude eservoirs hoef je alleen maar het bevestigingsframe te verwijderen, de verschuifbare houder aan de stortbak toe te voegen en het nieuwe frame te bevestigen. Maak vervolgens de slang opnieuw vast aan de bedieningsplaat. Voor inbouwreservoirs zonder de AV1 spoelklep is een compleet upgradepakket verkrijgbaar.

Find your showroom

De onzichtbare oplossing voor toiletreiniging!

1. Open de bedieningsplaat van je wc-reservoir.

2. Pak een toiletblokje of reinigingstablet.

3. Plaats het in de houder.

4. Sluit de plaat en spoel door!

Nova Cosmopolitan
Flush plate
38799000
Skate Air
Flush plate
38798000
Skate Cosmopolitan
Flush plate
38805000
Others
Retrofit set
38796000
Rapid SL
5-in-1 set for WC, 1.13 m installation height
38827000