Vind Showrooms
Showrooms
  • Showrooms
  • Sensia Arena testcenter
  • Testlocatie GROHE Red

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download
Alles verwijderen

Dit product zit al in uw catalogus.

GROHE thermostat Collections

GROHE SERIES THERMOSTAATKRANEN.

GROHE badkamerkranen combineren prijswinnende designs met de beste materialen en de nieuwste toonaangevende technologieën. Elke serie biedt een ruime keuze aan kranen die passen bij de nieuwste badkamerkeramiek en uw persoonlijke voorkeuren.

GROHE Ondus Digital Digitale aquafountain

Bespaar water met een digitale douche

GROHE Ondus® kranen en douches zijn voorzien van de nieuwste waterbesparende technologie. De douche kan vooraf worden geprogrammeerd met de gebruikersvoorkeur qua waterstraal en -temperatuur, waardoor je geen tijd en water verspilt met het instellen van de temperatuur en waterdruk voor het nemen van je douche.

De 'Pauze'-knop op de douchebediening stelt je in staat om de douche tijdelijk te laten stoppen (bijvoorbeeld om shampoo in je haren aan te brengen) en vervolgens opnieuw op te starten op precies dezelfde temperatuur en hetzelfde debiet, voor nog meer waterbesparing.

Shower Collections

GROHE douche series

Beleef steeds de perfecte douche met de GROHE douche. Al onze handdouches en douchesystemen beschikken over de GROHE DreamSpray® technologie die voor een gebalanceerde watertoevoer zorgt bij iedere douchekop.

Douche collecties

GROHE badkamerkranen

GROHE badkamerkranen combineren prijswinnend design met de beste materialen en de nieuwste, toonaangevende technologie. Elke serie biedt een ruime keuze aan kranen die passen bij de nieuwste badkamerkeramiek en jouw persoonlijke voorkeuren.

Series badkamerkranen
WC Solutions - Flush Plates & Sanitary Systems

Douche WC, drukknoppen & sanitairsystemen

Onze sanitaire installatiesystemen, spoelreservoirs, spoelknoppen en spoelbedieningsplaten vergemakkelijken de creatie van luxueuze badkamers met het nieuwste wandgemonteerde sanitair. De GROHE EcoJoy™ technologie, spoelreservoirs en bedieningsplaten zorgen voor een moeiteloze waterbesparing.

Spoelknoppen en sanitairsystemen