Thermostaatkranen

GROHE thermostaatkranen zijn ontworpen met de meest gevoelige thermometer in gedachten: je huid. Onze thermostaatkranen, gemaakt van de beste materialen, zijn voorzien van toonaangevende technologieën die veiligheid en comfort garanderen tijdens het douchen. Er is er altijd wel één die voldoet aan jouw wensen.

Toon GROHE badkamer collectie
GROHE TurboStat

Thermostatische douchekranen – voor comfortabel douchen

Een thermostatische douchekraan mengt het warme en koude water tot de temperatuur van jouw keuze. De temperatuur van het water blijft tijdens het douchen constant hetzelfde.

De snelle responstijd betekent dat zelfs als iemand elders in het huis een kraan opendraait of het toilet doorspoelt, de temperatuur van jouw douchewater onveranderd blijft.
Zet de kraan uit om je haren te wassen en de thermostaatkraan pakt de temperatuur gelijk weer op als je de kraan weer opendraait.
Temperatuurkeuze is gemakkelijk dankzij de Carbodur keramische schijven in de grepen van de kraan. De schijven zorgen voor een soepele bediening.

Bespaar water en energie

Eersteklas techniek in onze thermostatische kranen zal je helpen water en energie te besparen. Je energierekening zal een stuk lager uitvallen.

  • Onze thermostatische mengkranen zijn voorzien van een EcoButton
  • De kraan verbruikt minder water
  • Indien je toch meer water wenst, druk je op de EcoButton - een simpele toepassing die je aan het denken zet voordat je meer water verbruikt.
Grohtherm 2000 Thermostatische mengkraan

Ontworpen voor prestatie

Wij zijn experts op het het gebied van thermostatische douchetechnologie en we zijn altijd bezig om de veiligheid en het comfort tijdens het douchen te verbeteren.

Innovatieve technologieën zoals GROHE TurboStat® en GROHE CoolTouch® garanderen een optimale prestatie van onze thermostatische mengkranen. GROHE StarLight® zorgt ervoor dat ze er altijd stralend uitzien.

Grohtherm 2000 NEW Thermostatische badmengkraan

Voor een veilige douche kies je voor een GROHE thermostaat

GROHE thermostatishe kranen bevatten de beste technologie die we inzetten voor jouw veiligheid.

GROHE TurboStat® vangt eventuele temperatuurschommelingen razendsnel op (bijvoorbeeld omdat iemand anders in huis water gebruikt) zodat je tijdens het douchen constant de door jou gekozen temperatuur behoudt.
GROHE CoolTouch® zorgt ervoor dat de buitenkant van de kraan nooit warmer wordt dan de ingestelde temperatuur.
De SafeStop® knop moet worden geactiveerd om de temperatuur voorbij de 38ºC te kunnen draaien. SafeStop Plus beperkt de temperatuur tot maximaal 43º Celsius.
Onze thermostaatkranen schakelen automatisch uit als de koudwatertoevoer stopt.

Grohtherm 3000 Cosmopolitan Thermostatische douchemengkraan

Thermostaatkranen die aan al je verwachtingen voldoen

Met ons uitgebreide assortiment thermostaatkranen is er altijd wel een variant die aan jouw wensen voldoet.

Onze series bevatten:

  • Opbouw thermostatische douchekranen - te gebruiken in combinatie met een handdouche
  • Opbouw thermostatische badkranen - met baduitloop en aansluiting voor een handdouche
  • Inbouw thermostaatkranen