Chez Noémie

Black, but green

Foto Eline Reynders

Met een groot hart voor duurzame oplossingen en verantwoorde beslissingen, was de keuze voor het GROHE Blue Home watersysteem in de Velvet Black afwerking vanzelfsprekend voor Eline. Ze runt een blog over het bevorderen van een duurzame levensstijl om zo mensen kennis te geven over het maken van verantwoorde keuzes in het dagelijkse leven.

Bij de verbouwingen van haar eigen huis hebben zij en haar partner dan ook erg de nadruk op duurzame materialen en oplossingen gelegd. Ze hebben bijvoorbeeld hun verbruik van plastic flessen volledig tot nul herleid dankzij het GROHE Blue Home watersysteem dat rechtsreeks gekoeld en gefilterd plat, lichtbruisend en bruisend water uit de keukenkraan biedt.

Tijdens het verbouwen van haar huis was de keuze voor een GROHE keukenkraan snel gemaakt. Niet alleen draagt GROHE duurzaamheid en duurzame oplossingen hoog in het vaandel, de ontwerpen sloten ook perfect aan bij de stijl waar Eline en haar partner voor wilden gaan. Het GROHE Blue Home watersysteem in de Velvet Black afwerking was de finishing touch van het minimalistische interieur van hun leefkeuken. De verfijnde, mat zwarte afwerking van de kraan complementeert de zwarte stalen deuren en trap alsook het zwarte raamwerk perfect. Daarnaast draagt GROHE Blue Home bij tot een opgeruimde keuken aangezien het niet meer nodig is om plastic flessen op te bergen. Zo bespaar je kostbare ruimte en draag je je steentje bij voor het milieu.

Het GROHE Blue Home watersysteem is verkrijgbaar in verschillende vormen uitlopen en in verschillende kleuren en afwerkingen, zo is er steeds een perfecte kraan voor iedere keuken. Daarnaast is het ook in Mono of Duo uitvoeringen verkrijgbaar. Met GROHE Blue Home Duo heb je het beste van een gewone keukenkraan en een watersysteem gecombineerd in één enkele kraan dankzij gescheiden interne waterleidingen. Met de uittrekbare mousseur kan je vervolgens eenvoudig groenten spoelen of je spoelbak reinigen.

Laat je inspireren

GROHE Blue Home - Black Velvet Keukenkraan
GROHE Blue Home - Velvet Black keukenkraan
GROHE Blue Home - Velvet Black keukenkraan
GROHE Blue Home - Velvet Black keukenkraan

Productoverzicht

GROHE Blue Home
L-uitloop Starterkit met uittrekbare mousseur
31539KS0
€ 3.147,32 Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW