Reserve onderdelen

Hoe kan ik reserveonderdelen vinden?

Bezoek onze onderdelenzoeker via onderstaande link

Onderdelen vinden

Hoe kan ik het reserveonderdeel voor mijn GROHE product identificeren?

Ga naar onze website www.GROHE.be en voer de productcode in het vak "zoeken" in de rechterbovenhoek van de startpagina in. Klik voor het product op "Technische productinformatie". Dit zal een pdf-versie openen. Lukt het niet? Neem dan contact op met ons.

Contacteer GROHE

Waar kan ik reserveonderdelen voor GROHE producten kopen?

Je kunt reserveonderdelen krijgen bij elke GROHE dealer. Bezoek onze website en typ je postcode in in de showroom locator. Je kunt het merendeel van onze reserveonderdelen ook op voorraad vinden via onze e-commerce platforms

Kan ik vervangingsonderdelen rechtstreeks bij GROHE bestellen?

Neen. Alle vervangingsonderdelen worden verkocht via de groothandel en onze gespecialiseerde partners.

Waar kan ik het juiste vervangende onderdeelnummer vinden?

Raadpleeg de technische productbijsluiter. Deze bevat alle vervangingsonderdelen, inclusief SKU-nummers. Als alternatief kun je onze website bezoeken en de resultaten filteren op basis van jouw product. Alle relevante bestanden zijn beschikbaar op de productpagina.

Hoe kom ik te weten of ik het juiste vervangingsonderdeel voor mijn product heb?

Raadpleeg de technische productbijsluiter. Deze bevat alle vervangingsonderdelen, inclusief SKU-nummers. Als alternatief kun je onze website bezoeken en de resultaten filteren op basis van uw product. Alle relevante bestanden zijn beschikbaar op de productpagina.