Over GROHE

GROHE is een wereldwijd toonaangevend merk voor complete badkamer- en keukenoplossingen. Sinds 2014 maakt GROHE deel uit van het sterke merkenportfolio van LIXIL, een fabrikant van baanbrekende water- en woningbouwproducten. Om "Pure Freude an Wasser" te garanderen, is elk product gebaseerd op de merkwaarden kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid.

Het merk biedt levensverbeterende productoplossingen en diensten met de speciale portfolio's GROHE QuickFix, GROHE Professional en het premium submerk GROHE SPA. Ze voldoen allemaal aan de specifieke behoeften van GROHE's professionele zakenpartners en hun gedifferentieerde doelgroepen.

Met water als kernactiviteit draagt het merk bij aan LIXIL’s Impact Strategy met een grondstofbesparende waardeketen: van CO2-neutrale* productie, het verwijderen van onnodig plastic in de productverpakking, tot water- en energiebesparende producttechnologieën zoals GROHE Everstream, een recycledouche.

Dankzij het hybride communicatiesysteem GROHE X geeft het merk verdere stimulansen aan de industrie. Of het nu online is op de digitale experience hub, fysiek of hybride in het GROHE X Brand & Communication Experience Center in Hemer (Duitsland) of onderweg met de GROHE X Motion Trucks, het merk verbindt mensen om bij te dragen aan het doel van LIXIL om "betere huizen werkelijkheid te maken voor iedereen, overal".

*Inclusief CO2-compensatieprojecten, meer op https://www.grohe-x.com/en/sustainability

Over LIXIL

LIXIL (TSE Code 5938) maakt baanbrekende wateroplossingen en huisvestingsproducten die elke dag echte uitdagingen oplossen en voor iedereen betere woningen realiseren. Op basis van ons Japanse erfgoed creëren we toonaangevende technologieën en innoveren we om producten van hoge kwaliteit te maken die woningen transformeren. Maar het verschil zit hem vooral in de manier waarop we dit doen; door zinvol ontwerp, ondernemerszin, toewijding aan het verbeteren van toegankelijkheid voor iedereen en verantwoorde bedrijfsgroei. Onze aanpak komt tot leven via toonaangevende merken, waaronder INAX, GROHE, American Standard en TOSTEM. Ongeveer 55.000 collega's in meer dan 150 landen zijn er trots op producten te maken die dagelijks het leven van meer dan een miljard mensen raken. Meer informatie op www.lixil.com

Het bedrijf

Werken bij GROHE

Indigo Hotel Brussel

Referenties

Lees meer
Made in Germany

Made in Germany

Lees meer
Duurzame productie

Duurzame
productie

Lees meer

Onze kernwaarden

Kwaliteit, Technologie, Design en Duurzaamheid. Vier fundamentele pijlers. We leggen de lat extreem hoog zodat je altijd het verschil kunt voelen wanneer je een GROHE kraan of douche gebruikt.

Technologie

Kwaliteit

Duurzaamheid

GROHE Headquarter in Düsseldorf

GROHE Group website

Bezoek de GROHE Group website voor cijfers en feiten over het bedrijf, maar ook voor informatie voor investeerders en internationale projectplanners.