Skate Cosmopolitan

Skate Cosmopolitan

Skate Cosmopolitan

Skate Cosmopolitan bedieningplaten zijn uitstekend te combineren met onze kranen om je badkamer nog mooier te maken. Ze passen op onze Rapid SL frames en alle verborgen systemen, en beschikken over GROHE EasyConnect, voor een snelle montage. Ze zijn ook geschikt om oude bedieningsplaten te vervangen. De platen kunnen verticaal of horizontaal worden bevestigd. Op de meeste bedieningsplaten is GROHE Fresh te bevestigen, ons systeem voor een schoon en fris toilet met een simpele druk op de knop. Onze bedieningsplaten hebben twee spoelknoppen, voor 6 en 3 liter, waardoor je kunt kiezen hoeveel water je voor het doorspoelen gebruikt. Bij alle GROHE inbouwreservoirs kun je het grote spoelvolume beperken tot 4,5 liter om nog meer water te besparen.

Skate Cosmopolitan leer

Skate Cosmopolitan Colors

Met onze strakke, chique bedieningsplaten die te verkrijgen zijn in al onze GROHE colors, verschillende designs en diverse formaten, ben je verzekerd van een badkamerinvulling met de perfecte toon, die tevens jouw smaak weerspiegelt overheen elk aspect van de badkamer.

Skate Cosmopolitan glas

Skate Cosmopolitan glas

Naarmate badkamers verder evolueren wordt er steeds meer gezocht naar andere materialen dan tegels om de wanden te bedekken. De nieuwste toevoeging: glas. Je kan uit vier verschillende glazen afwerkingen kiezen, waaronder wit en zwart. Perfect te combineren met andere kranen uit onze collecties. Er zijn Skate Cosmopolitan glazen bedieningsplaten voor zowel toiletten als urinoirs, waardoor de eenheid van sanitaire ruimtes bewaard blijft.

Skate Cosmopolitan hout

Skate Cosmopolitan hout

Hout is tijdloos en duurzaam. Weinig materialen geven meer warmte aan een interieur. GROHE Skate Cosmopolitan Hout is verkrijgbaar met zes verschillende natuurlijk houten afwerkingen. Uitstekend te combineren met de nieuwste stijlen badkamermeubels en tegels met houteffect.

Skate Cosmopolitan Print

Skate Cosmopolitan Print

Terwijl het design van Nova Cosmopolitan gebaseerd is op de cirkel, overheerst de rechthoek bij de Skate Cosmopolitan. Optische patronen worden gebruikt om driedimensionale effecten te creëren, waardoor de aandacht wordt gevestigd op de zuivere vormgeving van de GROHE StarLight® bedieningsknoppen in chroom. Skate Cosmopolitan is ook verkrijgbaar met een titanium afwerking die vingerafdrukken voorkomt - waardoor het de perfecte keuze is voor toiletten die vaak worden gebruikt.

iF Material Award
2011 iF Material Award
red dot design award
2011 red dot design award
iF Product Design Award
2010 iF Product Design Award
Urinal Actuation Plates