CUBE THERMOSTATEN & DOUCHESYSTEEM.

De complete Cube badkamer van GROHE!

Buitengewoon badkamerontwerp houdt in dat binnenhuisarchitecten een duidelijke, gecoördineerde look verkiezen. Na de succesvolle lanceringen van Eurocube & Euphoria Cube, vervolledigt GROHE eindelijk de 'Cube badkamer' voor liefhebbers van een mooi gestroomlijnd, Cube ontwerp. Van wasbak en mengkranen tot douches, thermostaten en accessoires biedt het GROHE gamma spraakmakende geometrische mode, ideaal voor de hedendaagse badkamer.

Grohtherm Cube

Nieuwe Grohtherm Cube: 100% Cube, 100% GROHE

Veiligheid, technologie en stijl vinden elkaar in alle GROHE thermostaten - evenzeer in het nieuwe Grotherm Cube thermostatische gamma. De Grotherm Cube is uitgerust met de nauwkeurig gemaakte GROHE TurboStat®-vulling voor de veiligste en meest betrouwbare douche- en badervaring die u vinden kan. Voeg daar nog eens de eco-opties van GROHE en de eigenheid van een regendouche-badstraal aan toe met de Grohtherm Cube als het laatste perfecte detail.

Grohtherm Cube
Grohtherm Cube

Combineer het allernieuwste douchen met de Cube mode.

Dun, eenvoudig en afgelijnd staat het gewaardeerde GROHE Cube ontwerp garant voor diens innoverende Euphoria douches. Het luxueuse Euphoria douchesysteem kenmerkt zowel een Grohterm Cube thermostaat, een Cube handdouche en een prachtige XL gemonteerde regendouche in de kenmerkende, architecturale stijl van Cube.

Euphoria systemen
Eurocube Basin mixer

Echt Vierkant Ontwerp, Eurocube mengkranen.

Afgelijnd, duidelijke hoeken en een uniek greepdetail maken van de bad- en wasbakmengkranen van Eurocube de verfijnde keuze voor moderne badkamers. Of het nu gaat om een standaard kolomkraan of om een badoplossing met vier openingen, Eurocube heeft een optie voor u. Dit alles inclusief de GROHE’s SilkMove® en StarLight® technologie als basis.

Eurocube
Essentials Cube accessories

Cube in elk detail… met Cube accessoires

Krijg het Cube badkamerontwerp correct, tot op het laatste detail met het Cube gamma van accessoires. Ontworpen om te werken met de kenmerkende Cube mengkranen, douches en thermostaten van GROHE, bieden de Cube accessoires dezelfde dynamische, Cube look voor een volledig badkamerschema. Van zeepbakjes tot badjashaakjes werkt elk detail samen, en dit alles wordt versterkt door de verchroomde afwerking van GROHE StarLight®.

Essentials Cube accessoires

Aanbevolen productseries

Euphoria Cube

Euphoria

Eurocube

Grohtherm Cube

Grohe.be maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie