Vervang je douche door een GROHE douchesysteem

Douchesysteem

Rainshower Modern Douchesysteem

GROHE douchesystemen zijn verkrijgbaar in diverse designs. Ze zijn eenvoudig te installeren en hebben een hoofd- en handdouche. De Euphoria en Rainshower® systemen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen (met of zonder thermostaat).

Simpele installatie
GROHE douchesystemen maken het mogelijk om je huidige douche te vervangen voor een nieuwe, zonder je badkamer te hoeven verbouwen. Dit bespaart geld en overlast.

Vervang je oude douche door een douchesysteem

Handdouche

Power&Soul Handdouche 160

Het vervangen van je handdouche is een van de snelste en gemakkelijkste manieren om je badkamer aan te passen. Omdat alle GROHE handdouches een universele bevestiging heben kun je ze gebruiken met elke doucheslang. Het vervangen van je oude handdouche met een nieuwe GROHE handdouche is eenvoudig, kost weinig en heeft een grote impact op de vernieuwing van elke badkamer.

Een nieuwe handdouche zal simpelweg de uitstraling van je badkamer verbeteren en je dagelijkse douche routine een boost geven.

Voor je douche

Aanbevolen productseries

Euphoria

Rainshower

Grohe.be maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie