<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
GROHE Rapid SLX

GROHE Rapid SLX
Inbouwoplossingen

Met Rapid SLX heb je toegang tot alles wat vandaag verkrijgbaar is en ben je voorbereid voor alles wat morgen zal brengen. Het ontwerp is bedoeld om het leven van zowel installateurs als eindgebruikers makkelijker te maken, en het zorgt ervoor dat de wensen van eindgebruikers niet belemmerd kunnen worden door technologie.

Rapid SLX is standaard toepasbaar met de dunne bedieningsplaten (Cosmopolitan S), grote bedieningsplaten kunnen alleen worden geïnstalleerd in combinatie met een extra inspectieschacht.

Sneller, sterker, slimmer

Unieke Flow Manager

Met de unieke, geïntegreerde flow manager kun je op elk moment eenvoudig de waterdoorstroom aanpassen. Dit maakt de Rapid SLX perfect geschikt voor het groeiende marktaanbod van randloze WC's. De volledig aanpasbare flow manager hoeft niet te worden gedemonteerd en is 100% voorbereid voor alle toekomstige installaties.

GROHE RAPID SLX plug-and-play

Plug-and-play

Bij de Rapid SLX is een geïntegreerde 230 V aansluiting inbegrepen. Er zit ook standaard een wateraansluiting voor douche WC's bij. Deze exclusieve functionaliteit maakt een eenvoudige plug-and-play-installatie van slimme elektrische toiletfuncties mogelijk en is volledig voorbereid op alle toekomstige douche WC's, zoals de GROHE Sensia Arena.

GROHE Rapid SLX speciekap

Kap voor directe toegang

De nieuwe installatieset met een speciekap voor eenvoudige toegang bij afmontage van de Rapid SLX wordt standaard geleverd met een kap voor eenvoudige toegang. Als er in de toekomst aanpassingen nodig zijn, zoals het bijwerken van stroom- of wateraansluitingen in het geval dat een klant van een standaard keramische wc op een douche WC overstapt, biedt de nieuwe U-vormige dwarsbalk meer ruimte dan ooit.

Makkelijk te installeren

De gloednieuwe Rapid SLX biedt verschillende nieuwe functies zoals de flowmanager. Hier kun je zien hoe wij de toekomst vormgeven!

Eenvoudige installatie: Of je nu een nieuw project instapt, je bestaande badkamer moderniseert of je keramiek vervangt, ons Rapid SLX installatiesysteem zorgt voor een eenvoudige badkamerinstallatie. Neem een ​​kijkje en zie hoe je de Rapid SLX kunt installeren met nieuwe en unieke functies zoals het geïntegreerde elektriciteitsvoorziening. Bekijk hier hoe jij gemakkelijk de toekomst installeert!

De RAPID SLX is perfect voorbereid op douche WC's. Bekijk hier hoe je stap voor stap een douchetoilet kunt installeren en monteren!

Een greep uit het assortiment
Rapid SLX

Rapid SLX
WC-element, 1.13m installatiehoogte met geïntegreerde netspanningsaansluiting en douche WC-aansluiting
39596000
€ 412,50 Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW
Rapid SLX
3-in-1 set voor WC, 1.13 m installatiehoogte
39598000
€ 436,45 Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW

Inspiratie

GROHE Rapid SLX
GROHE Rapid SLX
GROHE Rapid SLX
GROHE Rapid SLX
GROHE Rapid SLX
GROHE Rapid SLX

Interessant voor jou

Ontdek alle GROHE
inbouwoplossingen

Zoek en filter door alle
GROHE producten

Ontdek onze GROHE
brochures

Ontdek meer op GROHE X

Ontdek meer over GROHE Rapid SLX