GROHE RAPID SLX - VANDAAG KLAAR VOOR MORGEN

SNELLER, STERKER, SLIMMER

Wat de toekomst ook in petto heeft, de Rapid SLX is er klaar voor.

Met Rapid SLX heb je toegang tot alles wat vandaag verkrijgbaar is en ben je voorbereid voor alles wat morgen zal brengen. Het ontwerp is bedoeld om het leven van zowel installateurs als eindgebruikers makkelijker te maken, en het zorgt ervoor dat de wensen van eindgebruikers niet belemmerd kunnen worden door technologie.

Rapid SLX is standaard toepasbaar met de dunne bedieningsplaten (Cosmopolitan S), grote bedieningsplaten kunnen alleen worden geïnstalleerd in combinatie met een extra inspectieschacht.

SNELLER, STERKER, SLIMMER - GROHE RAPID SLX KENMERKEN

UNIEKE FLOW MANAGER: VOLLEDIG AANPASBAAR, VOORBEREID OP RANDLOOS

Met de unieke, geïntegreerde flow manager kun je op elk moment eenvoudig de waterdoorstroom aanpassen. Dit maakt de Rapid SLX perfect geschikt voor het groeiende marktaanbod van randloze WC's. De volledig aanpasbare flow manager hoeft niet te worden gedemonteerd en is 100% voorbereid voor alle toekomstige installaties.

PLUG-AND-PLAY: VERBONDEN MET DE TOEKOMST

Bij de Rapid SLX is een geïntegreerde 230 V aansluiting inbegrepen. Er zit ook standaard een wateraansluiting voor douche WC's bij. Deze exclusieve functionaliteit maakt een eenvoudige plug-and-play-installatie van slimme elektrische toiletfuncties mogelijk en is volledig voorbereid op alle toekomstige douche WC's, zoals de GROHE Sensia Arena.

KAP VOOR DIRECTE TOEGANG: KLAAR VOOR DE VOORUITGANG VAN MORGEN

De nieuwe installatieset met een speciekap voor eenvoudige toegang bij afmontage van de Rapid SLX wordt standaard geleverd met een kap voor eenvoudige toegang. Als er in de toekomst aanpassingen nodig zijn, zoals het bijwerken van stroom- of wateraansluitingen in het geval dat een klant van een standaard keramische wc op een douche WC overstapt, biedt de nieuwe U-vormige dwarsbalk meer ruimte dan ooit.

FLEXIBILITEIT IN BEDIENINGSPLATEN

Het brede aanbod aan bedieningsplaten van GROHE helpt klanten bij het realiseren van hun badkamervisie. Dankzij drie designs en een selectie van twaalf beschikbare kleuren en afwerkingen kan aan al je behoeften worden voldaan.

Een GROHE-bedieningsplaat voegt niet alleen de finishing touch toe: Rapid SLX werkt achter de schermen en geeft je gemoedsrust als je de badkamer van je dromen aan het ontwerpen bent.

Rapid SLX is standaard toepasbaar met de dunne bedieningsplaten (Cosmopolitan S), grote bedieningsplaten kunnen alleen worden geïnstalleerd in combinatie met een extra inspectieschacht (artikelnummer 66791000).

Ontdek meer

Makkelijk te installeren

De gloednieuwe Rapid SLX biedt verschillende nieuwe functies zoals de flowmanager. Hier kun je zien hoe wij de toekomst vormgeven!

Eenvoudige installatie: Of je nu een nieuw project instapt, je bestaande badkamer moderniseert of je keramiek vervangt, ons Rapid SLX installatiesysteem zorgt voor een eenvoudige badkamerinstallatie. Neem een ​​kijkje en zie hoe je de Rapid SLX kunt installeren met nieuwe en unieke functies zoals het geïntegreerde elektriciteitsvoorziening. Bekijk hier hoe jij gemakkelijk de toekomst installeert!

De RAPID SLX is perfect voorbereid op douche WC's. Bekijk hier hoe je stap voor stap een douchetoilet kunt installeren en monteren!

10 JAAR FABRIEKSGARANTIE

De consistente focus op kwaliteit en duurzaamheid stelt ons in staat om de functionaliteit en veiligheid van onze producten op de lange termijn te garanderen. We bieden een speciale uitgebreide garantie voor onze inbouwproducten. Dit houdt in dat onze inbouwreservoirs, Rapid SL, Rapid SLX en Uniset inbouwreservoirs, ons Rapid Pro-assortiment nu voor tien jaar worden gedekt.

Lees meer

Productvarianten

KEUZEVRIJHEID - MET DE AFWERKING VAN GROHE BEDIENINGSPLATEN

Ontdek meer

Ontdek meer over GROHE Rapid SLX