Head Showers

Head Showers

Rond of vierkant? Groot of klein? Aan de muur of aan het plafond?

GROHE hoofddouches zijn er in alle soorten en maten om zo aan alle stijl- en budgeteisen te voldoen. Alle hoofddouches beschikken over GROHE DreamSpray® technologie voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. Dankzij de SpeedClean sproeigaatjes is kalkaanslaag met één handveeg te verwijderen.

Onze nieuwe en verbeterde GROHE PureRain Spray is beschikbaar op alle Rainshower metalen hoofddouches en biedt 50% grotere en zachtere druppels voor een luxere douche-ervaring. Met GROHE DropStop technologie is het nadruppelen van de hoofddouche verleden tijd.

Showrooms en installateurs

Product range

Ervaar de Rainshower 310 SmartActive hoofddouche

Douchen is niet alleen een reinigingsritueel

Met de nieuwe Rainshower 310 SmartActive hoofddouche wordt het nu een emotionele ervaring. Kies uit twee afzonderlijke sprays voor ontspanning of verkoeling en ervaar een totale onderdompeling over heel uw lichaam onder de douchekop van XXL formaat. Om het nog opwindender te maken, hebben we deze Rainshower 310 SmartActive een premium design gegeven met een perfecte balans tussen grootte en slankheid.

Straalsoorten

PureRain

PureRain

De nieuwe en verbeterde Rain Spray met grotere en zachtere waterdruppels voor een weldadige douche-ervaring.

ActiveRain

ActiveRain

Harde straal voor ontspanning van de spieren of voor het uitwassen van shampoo.

PureRain+ActiveRain

PureRain+ActiveRain

Combineer de twee

iF Product Design Award
2007 iF Product Design Award
Grohe.be maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie