GROHE Vitalio Start doucheysteem

Vitalio Start Douchesysteem

Comfort en plezier
ontspannend en duurzaam douchen

Laat je onderdedompelen in een nieuwe wereld van douchecomfort met de GROHE Vitalio 250 hoofddouches. Ontspan onder de full face GROHE regendouche die dankzij zijn grote afmetingen je hele gezicht besproeit. Geniet zorgeloos en schuldvrij van de krachtige douchestraal, dankzij de GROHE EcoJoy waterbesparende douchekop.
Wow, wat een verfrissing!

Vind een verkooppunt

Waarom de GROHE Vitalio Start douche de juiste keuze is

GROHE Vitalio Start douche

De GROHE Vitalio Start douchesystemen zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook uitgerust met een groot aantal opties om jou de best mogelijke douche-ervaring te bieden. De 390 mm uitneembare douchearm kan van links naar rechts draaien, zodat je de perfecte hoek voor je doucheplezier kunt vinden. Het glijdend element op de douchestang beweegt gemakkelijk op en neer, zodat iedereen in huis dezelfde luxe kan ervaren, ongeacht hun lengte.

Belangrijkste kenmerken van de GROHE Vitalio Start douchesystemen:

  • GROHE DreamSpray technologie voor meer precisie en consistente verdeling van het water naar elke individuele sproeier.
  • GROHE StarLight chromen afwerking voor een langdurige bescherming van het oppervlak, extreem bestand tegen vuil en krassen.
  • Het GROHE SpeedClean antikalksysteem voorkomt kalkafzetting en maakt de douchekop gemakkelijker schoon te maken.
  • Inner WaterGuide beschermt tegen brandwonden en verlengt de levensduur van het chroomoppervlak.
GROHE Vitalio Start douche afbeelding

Als je dacht dat jouw douche-ervaring niet meer beter kon worden, denk dan nog eens. De modellen van GROHE Vitalio Start met thermostaat zijn verkrijgbaar met douchekoppen van 210 mm tot 250 mm én bovendien ook voorzien van al deze bijkomende technologieën voor nog meer luxe:

  • GROHE TurboStat levert binnen een fractie van een seconde water op de gewenste temperatuur en houdt deze constant terwijl je doucht.
  • GROHE SafeStop zorgt ervoor dat de temperatuur niet hoger wordt gezet dan 38 °C om verbranding te voorkomen.
  • Met GROHE SafeStop Plus kun je een extra temperatuurbegrenzer instellen op 43 °C zodat je niet warmer kan gaan.
  • De GROHE Twistfree functie voorkomt dat de slang op zichzelf gaat draaien en zorgt ervoor dat hij goed kan worden opgehangen.

Introductie van het GROHE Vitalio Start 250
douchesysteem

GROHE Vitalio Start regendouche

Omdat kwaliteit voor GROHE belangrijk is, streven wij er voortdurend naar om onze klanten de best mogelijke producten met de best mogelijke en nieuwste technologieën aan te bieden. Dat is waar GROHE Vitalio Start 250 zijn intrede doet. Zijn moderne en slanke stijl past in elke badkamerstijl. De douchekop van de GROHE Vitalio Start 250 is maar liefst 250 mm breed voor een nog groter bereik. Dit vertaalt zich in een zachte, delicate en huidverzachtende watertoevoer. Het bootst zoals het ware het gevoel van rustgevende zommerregen na. De regendouche zorgt voor een gelijkmatige waterstraal die het hele lichaam bedekt, stress weg wast stress en jou een verfrist en ontspannen achterlaat.

De douchesystemen, uitgerust met GROHE EcoJoy technologie zijn ontworpen om water en energie te besparen en zo onze planeet's waardevolle hulpbronnen te behouden. De debietbegrenzer beperkt het waterdebiet tot 9,5 liter per minuut, waardoor het waterverbruik tot 40% vermindert zonder afbreuk te doen aan de prestaties. Je geniet elke keer van het perfecte debiet.

GROHE Vitalio Start 250 douche

Kies je voor het Vitalio Start 250 douchesysteem met thermostaat,dan ontvang je: een hoofddouche van 250 mm, een handdouche Vitalio Start 100, een thermostaat, een doucheglijstang met een 390 mm lange en 180° zwenkbare douchearm inclusief glijdop om de handdouche te verstellen, een 1750 mm Twistfree doucheslang. Je kan ook gebruik maken van de innovatieve AquaDimmer-functie, waarmee je eenvoudig kunt schakelen tussen hoofddouche en handdouche. De ergonomische handgrepen zijn eenvoudig te bedienen, zelfs met natte handen.

Gemakkelijk op te waarderen met het Flex systeem

De GROHE Vitalio Start 250 douchesystemen zijn ook verkrijgbaar als Flex systeem met een omzetter. Concreet betekent dit dat ze compatibel zijn met alle bestaande kranen. Ideaal wanneer je jouw vorige douche wil opwaarderen. Het GROHE Vitalio Start 250 Flex douchesysteem is enorm veelzijdig en gemakkelijk te installeren. Het past gewoon op de plaats waar uw oude douchestang was bevestigd, zodat je jouw douchewand niet opnieuw hoeft te betegelen. Verwijder gewoon de doucheonderdelen van de muur, controleer of de bestaande boorgaten opnieuw kunnen worden gebruikt (620 mm uit elkaar), monteer het Flex douchesysteem en bevestig het aan de muur. Sluit daarna één doucheslang aan op de handdouche en één op jouw bestaande kraan en geniet van je nieuwe en verbeterde douche.

Welk Vitalio Start douchesysteem je uiteindelijk ook kiest, het valt niet te ontkennen dat Vitalio Start superieur doucheplezier biedt voor een onverslaanbare prijs. Met zijn vele functies en topkwaliteit op het gebied van duurzaamheid, zal je geen spijt krijgen van de aankoop van een van GROHE's uitstekende producten. En met GROHE's vijfjarige garantie en kwaliteitsbelofte, kan het niet misgaan.

Inspiratie Vitalio Start

Shower systems

Douchesysteem met thermostatische mengkraan
Vitalio Start System 250
Douchesysteem met thermostatische mengkraan
26677000
€ 591,46
Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW
Douchesysteem met thermostatische mengkraan
Vitalio Start System 250 Cube
Douchesysteem met thermostatische mengkraan
26696000
€ 591,46
Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW
Flex Shower System met omsteller voor wandmontage
Vitalio Start System 250 Cube
Flex Shower System met omsteller voor wandmontage
26698000
€ 339,47
Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW
Douchesysteem met thermostatische mengkraan
Vitalio Start System 250
Douchesysteem met thermostatische mengkraan
266772430
€ 708,90
Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW
Flex Shower System met omsteller voor wandmontage
Vitalio Start System 250
Flex Shower System met omsteller voor wandmontage
26680000
€ 339,47
Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW