GROHE BADKAMERKRANEN

GROHE badkamerkranen combineren prijswinnende designs met de beste materialen en de nieuwste toonaangevende technologieën. Elke serie biedt een ruime keuze aan kranen die passen bij de nieuwste badkamerkeramiek en uw persoonlijke voorkeuren.

Thermostaatkranen

Series thermostaatkranen

Bij het ontwerp van de GROHE thermostaatkranen hadden we de meest gevoelige thermometer ter wereld in het achterhoofd: je huid. De revolutionaire thermostaatkranen uit de Grohtherm series zorgen ervoor dat het warme en koude water gemengd worden op exact die temperatuur die jij wenst.

Series thermostaatkranen
Douche series

GROHE douche collectie

Ervaar elke keer weer de perfecte douche met een GROHE douche. En of je nu een handdouche gebruikt of onder een van onze douchesystemen staat, dankzij de GROHE DreamSpray® technologie wordt het water perfect verdeeld over alle sproeigaatjes.

Douche collecties
WC oplossingen - bedieningsplaten & sanitairsystemen

Douche WC, bedieningsplaten en sanitairsystemen

Onze sanitaire installatiesystemen, weggewerkte waterreservoires en bedieningsplaten staan volledig in dienst van onze luxe wandgemonteerde toiletten. Uiteraard voorzien van de GROHE EcoJoy™ technologie, waarmee je met elke spoelbeurt moeiteloos water bespaart.

Bedieningsplaten & sanitaire systemen
Grohe.be maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie