Een eigentijdse badkamer met donkergrijze tegels, met een GROHE Rapido doucheframe dat wordt gebruikt om het inbouw douchesysteem te installeren.

INBOUWDOUCHES
OPLOSSINGEN

Indien je de kans hebt om een geheel nieuwe doucheruimte te ontwerpen, kan je ook een inbouwdouche overwegen voor een extra vleugje luxe. Een inbouwdouche zorgt voor een strakke en eigentijdse uitstraling door alleen de essentiële elementen zichtbaar te houden, waardoor het schoonmaken vereenvoudigd wordt en kostbare ruimte wordt bespaard. Alle technologie is naadloos achter de muur verwerkt, waardoor er geen leidingen meer zichtbaar zijn. De inbouwdouches uit de GROHE catalogus bieden diverse opties, zoals hoofddouches voor plafond- of wandmontage, SmartControl opties, eengreeps mengkranen of thermostaatkranen... waardoor je heel eenvoudig je ideale douche kan samenstellen.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN INBOUWDOUCHE?

Een eigentijdse badkamer met donkergrijze tegels, een GROHE inbouwdouche, hoofddouche, ingebouwde planken en een moderne wastafel.

RUIMTEBESPAREND

We waarderen allemaal wat extra ruimte, vooral in onze douche. Dankzij hun achter-de-muur installatie bieden GROHE inbouwdouches meer ruimte zonder concessies te doen aan functionaliteit!

Er wordt een hand van een persoon getoond die een GROHE-thermostaatknop op een ingebouwd douchesysteem aanpast.

STRAK DESIGN

Geef je de voorkeur aan een minimalistische esthetiek? Door de leidingen in de muren te verbergen, krijgt je badkamer een strakkere uitstraling die de eenvoudige, essentiële stijl van de ruimte benadrukt.

Een GROHE inbouwdouchesysteem met een grote hoofddouche en thermostaat in chrooms, gemonteerd op een betegelde wand met een lineaire textuur.

SCHOONMAAK

Wanneer er minder kraan zichtbaar is, hoeft er ook minder kraan schoongemaakt te worden. Het slanke en gestroomlijnde ontwerp maakt het onderhoud van de douche dus veel eenvoudiger en handiger.

Een divers aanbod van GROHE inbouwdouchethermostaten in verschillende vormen en afwerkingen, weergegeven op een grijze achtergrond.

UITGEBREID AANBOD

GROHE biedt een breed scala aan inbouwdouches, met verschillende functies, beschikbaar in een uitgebreid kleurenpalet om ervoor te zorgen dat je douche past bij de stijl van je badkamer!

INSPIRATIE

Water stroomt uit een inbouw hoofddouche, gemonteerd op een zwarte tegelachtergrond.
Moderne badkamer met glazen inbouwinloopdouche, donkergrijze tegels, houten accenten en een minimalistische inrichting.
Close-up van een inbouw ronde hoofddouche met chroomafwerking, die een gestage waterstroom afgeeft tegen een grijs betegelde achtergrond.Close-up van een inbouw ronde hoofddouche met chroomafwerking, die een gestage waterstroom afgeeft tegen een grijs betegelde achtergrond.
Elegante badkamer met marmeren muren, een inbouw vierkante douche, een handdouche en een klein houten bijzettafeltje met een plant.
Water stroomt uit een vierkante inbouw hoofddouche, gemonteerd op een zwarte tegelachtergrond.
Strakke doucheopstelling met een grote ronde regenhoofddouche en een aparte handdouche, afgezet tegen donkere tegels en voorzien van een verzonken plankje met toiletartikelen.
Een arm die omhoog reikt om een ​​grote ronde hoofddouche te verstellen, gemonteerd op een donkere met leisteen betegelde muur.
Licht betegelde, minimalistische badkamer met een inbouw inloopdouche, hoofddouche en een krukje met handdoeken naast een raam.
Moderne douchehoek met vierkante regenhoofddouche en handdouche tegen een wand van donkere, lineaire tegels, naast een plant.
Licht betegelde badkamer met een inbou douche, hoofddouche en handdouche naast een raam.
Een eigentijdse badkamer met donkergrijze tegels, met een GROHE Rapido doucheframe dat wordt gebruikt om het inbouw douchesysteem te installeren.

GROHE RAPIDO DOUCHEFRAME

Het GROHE Rapido doucheframe biedt een vereenvoudigde oplossing voor de installatie van inbouw douchesystemen. Voorgemonteerde gemengde waterleidingen en componenten, gecombineerd met een test op lekkage vóór levering, besparen waardevolle werktijd. Kies uit Mono- of Duo-modellen naargelang het type GROHE inbouwdouche. Voor extra gemoedsrust krijg je steeds tien jaar garantie op het doucheframe.

Ontdek het aanbod

Een close-up van het GROHE Rapido Smartbox-systeem

GROHE RAPIDO SMARTBOX

Het GROHE Rapido SmartBox installatiesysteem biedt universele, flexibele installatieopties met diverse opties aan afwerksets.

  • Eén inbouwset bedient tot maar liefst drie douche-/badvulfuncties met een enkele afwerkset
  • Efficiënt leidingwerk dankzij inlaten via onderkant
  • Wandplaten zes graden verstelbaar
  • Minimale installatiediepte van slechts 75 mm
  • Optionele retrofit-servicekleppen
  • Altijd conforme terugstroombeveiliging voor producten met 2 functies
  • Eenvoudige installatie ter plaatse, geen bankschroef nodig

Ontdek het aanbod

 Een close-up van een GROHE Rainshower-hoofddouche met stromend water.

RAINSHOWER HOOFDDOUCHES

Met een GROHE Rainshower hoofddouche geniet je van een luxueuze douche-ervaring op maat. De Rainshower-kop combineert essentiële elementen met extra functies voor optimaal comfort en plezier, en is verkrijgbaar in verschillende diameters van 210 mm tot 400 mm. Ontdek de verscheidenheid aan GROHE douchestralen voor een gepersonaliseerde douche-ervaring.

Ontdek het aanbod

Een close-up van een GROHE Euphoria hoofddouche met stromend water.

EUPHORIA HOOFDDOUCHES

Het GROHE Euphoria-assortiment biedt hoofddouches met diverse straalpatronen voor een gepersonaliseerde douche-ervaring. Deze douches passen naadloos bij elke badkamerstijl. Bovendien zorgen de waterbesparende functies ervoor dat je steeds met een gerust hart kunt genieten van je douche.

Ontdek het aanbod

Een close-up van een GROHE Tempesta hoofddouche met stromend water.

TEMPESTA HOOFDDOUCHES

GROHE Tempesta, onze meest populaire hoofddouche, staat garant voor een buitengewone douche-ervaring. Het strakke, ronde of kubusvormige ontwerp voegt zich moeiteloos in elk badkamerinterieur. Met een straalvlak van 250 mm zorgt deze douche voor een uitgebreide waterdekking, wat resulteert in een zachte, kalmerende waterstroom die spanning verlicht.

Ontdek het aanbod

Een close-up van een GROHE slimme bediening in vierkante vorm en een moderne badkamer met een verborgen douche.

SMARTCONTROL

Stroomlijn je douche met GROHE SmartControl Inbouw, uitgerust met een eenvoudige druk-draaibediening.Vekrijgbaar in twee vormen – rond of vierkant – en twee afwerkingen – chic chroom en ultramodern acrylglas in Moon White. SmartControl inbouw biedt nauwkeurige controle en esthetische elegantie voor je doucheruimte.

Ontdek het aanbod

Een close-up van een GROHE tweegreepsthermostaat in ronde vorm en een moderne badkamer met een inbouwdouche met donkere tegels.

TWEEGREEPS THERMOSTAAT

Onze thermostaten met twee grepen zijn ontworpen voor eenvoudig en intuïtief gebruik. Draai naar links voor de handdouche, naar rechts voor de hoofddouche en pas de straal overeenkomstig aan. Verkrijgbaar met enkele functie voor douches of dubbele functie voor douche- en badbediening.

Ontdek het aanbod

Een close-up van een GROHE ééngreepsmengkraan in ronde vorm en een badkamer met een verborgen douche naast een raam.

ÉÉNGREEPS MENGKRAAN

Onze stijlvolle en verfijnde eengreepsmengkranen bieden moeiteloze controle over zowel temperatuur als waterdebiet. Onze nieuwste modellen zijn uitgerust met een driewegomstelling, waarmee je eenvoudig kunt schakelen tussen de Jet-, Rain- of handdouchestand. Dit biedt de mogelijkheid om naadloos te wisselen tussen de hoofddouche, handdouche en badvuller.

Ontdek het aanbod

Een close-up van een GROHE Rainshower-hoofddouche met stromend water.

COMPLEET OVERZICHT GROHE DOUCHE SERIES

GROHE douchesystemen bieden de perfecte combinatie van vorm en functie, met een eenvoudige installatie. Personaliseer de uitstraling van elke badkamer met een breed scala aan kleuropties, variërend van tijdloze elegantie tot moderne stijl, allemaal afgestemd op jouw voorkeur. Onze systemen zijn beschikbaar in milieuvriendelijke en kostenefficiënte varianten, met innovatieve functies die het water- en energieverbruik verminderen. Zo geniet je van een duurzame douche-ervaring zonder concessies te doen aan comfort. Met bijna 90 jaar aan productie-expertise zijn GROHE douchesystemen betrouwbaar, duurzaam en ontworpen met klanttevredenheid in gedachten.

Naar overzicht

Interessant voor jou

Ontdek alle GROHE
douche collecties

Zoek en filter door alle
GROHE producten

Ontdek onze GROHE
brochures