Vind Showrooms
Showrooms
  • Showrooms

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download
Alles verwijderen

Dit product zit al in uw catalogus.

GROHE VOOR JOUW BADKAMER.

PRIJSWINNEND DESIGN.

GROHE voor je badkamer

Of je nu op zoek bent naar een wastafelkraan, een thermostaatkraan, een douche of badkameraccessoires. GROHE heeft het allemaal. GROHE biedt een breed en diep badkamerassortiment aan in drie verschillende stijlen; Cosmopolitan, Contemporary en Authentic. Elk met een eigen karakter voor ieders smaak.

Bij GROHE werken we continu aan productontwikkelingen en verbeteringen. Zo ontwikkelden we bijvoorbeeld het GROHE Power&Soul® douchesysteem. Voorzien van maar liefst 7 verschillende douchestraal-standen. Helemaal passend bij je bui van de dag.

Wil je relaxen, gemasseerd worden of wil je juist een verkwikkende douche? Aan jou de keus. Of probeer eens de producten uit de GROHE Eurocube® serie. Ook die zijn in vele varianten verkrijgbaar en hebben bovendien een vriendelijk prijskaartje.

Producten & oplossingen

GROHE BestMatch™

GROHE BestMatch™

Welkom bij GROHE BestMatch™. In slechts enkele clicks vind je hier de perfecte combinatie van wastafel en kraan. We hebben meer dan 3.000 combinaties getest, dus als we het hebben over een 'perfect match', dan mag je er van uitgaan dat je 'm hier vindt. Altijd met het mooiste design en in de beste kwaliteit.

Ontdek GROHE BestMatch™