Vind Showrooms
Showrooms
  • Showrooms
  • Sensia Arena testcenter
  • Testlocatie GROHE Red
  • Testlocatie GROHE Blue
  • Installateur

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download
Alles verwijderen

Dit product zit al in uw catalogus.

KEUZEVRIJHEID

BELEEF JE PERSOONLIJKE BADKAMERCOLLECTIE VAN GROHE

De perfecte badkamer draait helemaal om jou, met elk detail precies zoals jij het wilt. De hedendaagse badkamer is de plek waar je jouw unieke smaak kunt realiseren en je persoonlijkheid tot uitdrukking kunt brengen, waardoor elk moment dat je er doorbrengt puur genot is. Bij GROHE geloven we in de complete badkamerbeleving, waarin de vorm perfect aansluit bij de functie en waar je de vrijheid hebt om je eigen ontwerpstijl uit te drukken. Daarom hebben we een zorgvuldig samengesteld assortiment aan kleuren en afwerkingen gecreëerd voor de badkamer.

Colors-assortiment van GROHE

DIE VOOR DE PERFECTE MATCH

De perfecte match vinden is niet eenvoudig. Dat geldt ook voor de badkamer. Aangezien onze keramiekproducten worden geleverd in aanbevolen combinaties die perfect bij onze kranen, douches en sanitaire systemen passen, vullen ze elkaar aan qua design en technologie de overweldigende hoeveelheid opties is gedestilleerd tot één simpele keuze. Bespaar jezelf het eeuwige uitproberen en maak één simpele keuze die voor de perfecte match.

Die Voor De Perfecte Match

ONTDEK HET PLEZIER VAN DOUCHEN

DE PERFECTE DOUCHE

Gebruik alle fysieke eigenschappen van water om uw unieke douche-ervaring te creëren. Groot of extra groot, gemonteerd aan het plafond of aan de muur; GROHE-douches zijn er in alle vormen, stijlen en maten - elk ontworpen met uw tevredenheid en plezier in gedachten.

Vind je perfecte douche

GROHE SMARTCONTROL

Denk aan een douche. Zijn het niet eenvoudigweg waterdruppels die naar beneden vallen? Het is niet moeilijk te begrijpen. En toch, wat GROHE SmartControl met water doet, moet je voelen om te geloven. Het tilt een eenvoudige douche naar een geheel nieuwe douche-ervaring die alleen voor jou lijkt te zijn gemaakt.

Meer doucheplezier met SmartControl