GROHE Sensia® Arena <br> Veelgestelde vragen

Hygiënisch

Van welk materiaal zijn de zitting en het deksel van de Sensia® Arena douche-WC gemaakt?

De zitting en het deksel zijn gemaakt van Duroplast.

Hoe blijft de pot van de Sensia® Arena douche-WC schoon?

De Sensia® Arena douche-WC gebruikt twee verschillende technologieën op het keramische oppervlak. HyperClean is een antibacteriële glazuurlaag die de groei van bacteriën voorkomt en AquaCeramics creëert een hydrofiele laag op het keramische oppervlak waar stof en kalk niet aan kunnen plakken en waardoor er dus geen vuilresten overblijven. De Sensia® Arena is ook voorzien van de triple flush vortex.

Wat betekent de SIAA-certificering van de Sensia® Arena douche-WC?

De SIAA-certificering is een "meting van de antibacteriële werking". Alleen producten waarbij de antibacteriële werking hoger is dan 99,9% komen in aanmerking voor het SIAA-logo.

Waarom heeft de Sensia® Arena douche-WC twee douche-armen?

Eén douche-arm is voor de standaardstraal, de andere is voor de Lady Shower. Andere producten gebruiken één douche-arm voor beide stralen. Wij geloven dat vrouwen een aparte Lady Shower veel hygiënischer vinden.

Hoe werkt de automatische reiniging van de douche-armen van de Sensia® Arena douche-WC?

De douche-armen reinigen zichzelf door middel van water. Als je een van de straalfuncties kiest, start de automatische reiniging meteen – er komt water uit de douche-arm en hierdoor worden de douchekoppen gereinigd. Nadat je klaar bent met het gebruiken van de douche-arm, start het automatische reinigingsprogramma. De douche-arm is gemaakt van antibacterieel materiaal.

Van welk materiaal zijn de douche-armen van de Sensia® Arena douche-WC gemaakt?

De douche-armen zijn gemaakt van antibacterieel plastic.

Kun je de douche-armen van de Sensia® Arena douche-WC vervangen?

Ja, de douche-armen zijn vervangbaar en verkrijgbaar als reserveonderdeel: 14928000 voor de standaardstraal; 14929000 voor de Lady Shower.

Gebruik

Hoe werkt het automatisch openen van de zitting en het deksel van de Sensia® Arena?

Zodra de sensor je aanwezigheid detecteert, zal het deksel alleen of het deksel en de zitting samen automatisch openen. Je kunt dit met de afstandsbediening instellen door één van de volgende functies te kiezen: automatisch openen en sluiten van het deksel en de zitting; of automatisch openen en sluiten van het deksel; of je kunt het automatisch openen uitschakelen. Je kunt de zitting en het deksel ook openen via de afstandsbediening.

Welke functies van de Sensia® Arena douche-WC kunnen worden geactiveerd via het bedieningspaneel van de zitting?

De standaardstraal en de Lady Shower kunnen worden geactiveerd via het bedieningspaneel van de zitting. Je kunt ook de waterdruk van beide functies aanpassen.

Hoe activeer je de luchtdroger van de Sensia® Arena douche-WC?

Je kunt de luchtdroger activeren via de afstandsbediening of via de app. Je kunt kiezen uit drie verschillende temperaturen.

Kun je de douche-armen van de Sensia® Arena shower toilet tegelijkertijd gebruiken?

Nee, dit is niet mogelijk.

Hoe lang gaat de koolstoffilter van de geurafzuiging van de Sensia® Arena douche-WC mee? Wie mag deze filter vervangen?

Er zijn twee verschillende geurafzuigingsfilters. De luchtfilter is eenvoudig te bereiken en te reinigen. We raden je aan om deze twee keer per week te reinigen. De koolstoffilter gaat zeven jaar mee. Alleen een after-sales team van GROHE mag deze filter vervangen vanwege de lange levensduur.

Smartphone/afstandsbediening

Als je binnen je gezin meerdere smartphones koppelt aan de Sensia® Arena, hoe weet je dan zeker dat de Sensia® Arena de juiste persoonlijke instellingen op het juiste moment gebruikt?

De Sensia® Arena douche-WC detecteert jouw smartphone en downloadt de persoonlijke instellingen zodra het deksel open is. Als je in de badkamer bent en je smartphone is verbonden met de Sensia® Arena, dan kunnen de andere smartphones in het huis geen verbinding maken.

Hoeveel verschillende smartphones kunnen gekoppeld worden met de Sensia® Arena douche-WC?

Er kunnen maximaal zeven smartphones gekoppeld worden aan de Sensia® Arena douche-WC. Als je een achtste smartphone wilt toevoegen, dan zal de Sensia® Arena de eerste verwijderen. Je kunt maar één smartphone tegelijk verbinden.

Wat voor draadloze technologie gebruikt de Sensia® Arena douche-WC?

Bluetooth.

Wat gebeurt er als de afstandsbediening in het water valt?

In het ergste geval zal hij niet meer werken. De afstandsbediening is niet waterdicht.

Montage & Rapid SL

Waarom is het nummer van de Rapid SL 39112001 niet hetzelfde als die van 39112000? Deze zijn allebei gemaakt voor de Sensia® Arena douche-WC.

De water- en elektriciteitsaansluitingen zijn verschillend op de 39112001 en de 39112000. De 39112001 is zowel geschikt voor de Sensia® Arena en de IGS, terwijl de 39112000 alleen geschikt is voor de Sensia® IGS.

Hoe werkt de automatische spoeling van de Sensia® Arena?

De automatische spoeling van de Sensia® Arena werkt alleen als je de automatische spoeling upgrade kit 46944000 gebruikt; deze is optioneel verkrijgbaar tegen een meerprijs. Zodra je in de buurt komt van de sensor, start het programma van de automatische spoeling. Je kunt ook instellen dat het toilet automatisch spoelt zodra je opstaat. Je kunt het spoelen ook bedienen via de app of via de afstandsbediening.

Welke modellen zijn compatibel met de automatische spoeling upgrade kit 46944000?

Je kunt de automatische spoeling upgrade kit op alle GROHE Rapid SL GD2 waterreservoirs installeren.

Wat is de minimumhoogte waarop de Sensia® Arena douche-WC kan worden geplaatst? Wat is de gemiddelde hoogte?

De hoogte is afhankelijk van het soort montageframe dat je kiest – deze hebben een standaardhoogte. De hoogte van de zitting is 45mm op basis van het gemiddelde frame.

Zit de keramische pot vanboven of onderaan vast in het toilet van de Sensia® Arena douche-WC?

Vanboven.

Worden een afvoerpijp en alle andere onderdelen om de Sensia® Arena douche-WC aan te sluiten op het water en elektriciteit meegeleverd?

Ja, de Sensia® Arena douche-WC is uitgerust met een elektriciteitskabel, een contactdoos, een T-stuk en een haakse afsluiter. De toevoerleiding en afvoerpijp worden niet meegeleverd omdat deze meegeleverd worden met het SL frame.

Hoe dient een Sensia® Arena in een nieuwe badkamer of toilet te worden geïnstalleerd?

Er is een installatievideo beschikbaar met gedetailleerde uitleg over hoe de Sensia® Arena in een nieuwe badkamer of toilet dient te worden geïnstalleerd.

Kan ik mijn wandcloset hangende WC vervangen door een Sensia® Arena douche-WC zonder complete verbouwing?

Ja, je kunt zonder complete verbouwing je wandhangende wc in minder dan een dag (laten) vervangen door een Sensia® Arena. Het enige wat nodig is voor de montage van de douche-WC is een electriciteitsaansluiting. Je kunt de electriciteitsaansluiting vaak doortrekken tot achter de voorzetwand via de kruipruimte, via een naast- of achtergelegen (meter) kast of via een holle wand of systeemwand. Lukt dit niet, dan kun je een electriciteitsaansluiting ook als wandopbouw doortrekken en deze via een plint of kabelgoot afwerken. Een aparte wateraansluiting is niet nodig. Met eenvoudige aanpassingen kan gebruik worden gemaakt van de wateraansluiting in het bestaande inbouwreservoir.