Functies van GROHE keukenkranen

GROHE watersystemen en keukenkranen vervullen al je wensen en bevatten functies gericht op optimaal gebruikscomfort en zijn voorzien van ingenieuze details die het verschil maken. Meer keuze, meer comfort en meer flexibiliteit: daarom zijn onze producten zo fijn om te gebruiken.

SMARTCONTROL

SmartControl Kitchen zorgt voor nauwkeurige bediening binnen handbereik.

In plaats van een hendel te gebruiken, bedien je de waterstroom door op een knop te drukken - ideaal voor die momenten waarop je jouw handen vol hebt, omdat deze ook met enkel je pols of elleboog kan worden bediend. Om de stroom te regelen, draai je gewoon aan de knop en schakel je soepel over van een ecostraal naar een krachtige straal.

Om de watertemperatuur aan te passen, draai je de knop van de kraan voorzichtig naar links of rechts. De uittrekbare sproeikop geeft je veel flexibiliteit. De kraan is verkrijgbaar in 3 designs en in 11 aantrekkelijke kleuren. Het perfecte ontwerp voor jouw keuken is hiermee binnen handbereik.

EASYTOUCH

Keukens zijn praktische plekken, waar multi-tasking een must is. Waarom maak je het leven voor jezelf niet gemakkelijker met behulp van een GROHE touch-geactiveerde kraan? We hebben een keuze gemaakt uit twee innovatieve oplossingen waarmee je de waterstroom kunt regelen zonder je handen te gebruiken, waardoor je keuken hygiënischer en comfortabeler is in het gebruik. GROHE EasyTouch kranen kunnen worden geactiveerd met een simpele aanraking van de pols of elleboog. Houd je handen vrij en houd je kraan sprankelend schoon. Verander de manier waarop je jouw keuken bestuurt met slechts een enkele aanraking.

De keuken vormt de spil van het leven in huis - en laten we wel wezen, het leven wordt soms rommelig. Met GROHE's innovatieve EasyTouch-kranen zullen plakkerige vingers je niet vertragen en is kruisbesmetting verleden tijd. Met de verborgen GROHE technologie kan je de waterstroom starten en stoppen met een enkele aanraking van je arm, pols of de achterkant van je hand, overal op de uitloop. Geen vettige vingerafdrukken meer of moeite om met je elleboog een hendel te draaien.

FOOTCONTROL

Voor keukens waar tijd centraal staat en gemak een must is, vormt handsfree bediening de oplossing.

De nieuwe FootControl kranen van GROHE kunnen worden in- en uitgeschakeld met een zachte tik van je voet op het basisstation, zodat je handen vrij zijn en je kraan altijd brandschoon blijft. Drie van onze meest populaire kranen worden geleverd met deze innovatieve FootControl-technologie, of je kunt de functie achteraf laten toepassen op elke GROHE uittrekbare keukenkraan. Ziektekiemen, rommel en gedoe behoren tot het verleden met een simpele tik van je voet!

MAGNETISCH DOCKING SYSTEEM

Dankzij krachtige geïntegreerde magneten trekt de uittrekbare sproeikop zich na gebruik gemakkelijk en soepel terug naar de basispositie.

SOORTEN UITLOPEN

KRACHTIGE STRAALOPTIES

Met ons assortiment van verschillende soorten uitlopen kan je comfort en gemak combineren met geweldige ontwerpflexibiliteit. Onze uitlopen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, van een compacte lage uitloop voor kleine ruimtes tot een hoge uitloop perfect voor het vullen van pannen. Je hebt een keuze uit U-, C- of L-vorm zodat je altijd een uitloop vindt die aansluit bij jouw stijl. Behoefte aan nog meer flexibiliteit? Onze draaibare uitlopen of uittrekbare sproeikoppen bieden extra bereik, kracht en prestaties voor drukke keukens.

PROFESSIONELE STRAAL

Voorzien van een 360° veerarm. Eenvoudig schakelen tussen de gewone straal en de sproeikop.

3 straalsoorten

Drie verschillende straalsoorten - drie keer de flexibiliteit. Pak alles aan, van het bereiden van het eten tot het schoonmaken met gemak en kracht, dankzij de handige, flexibele Triple Spray-functie. De laminaire spray is ontworpen om volledig spatvrij te zijn. De douchestraal voegt lucht toe voor een krachtige spray, ideaal voor het wassen van fruit en groenten. De innovatieve GROHE Blade Spray is een gecondenseerde straal, perfect voor het doorsnijden van vuil en aanslag, maar gebruikt tot 70% minder water dan de Laminar of Shower Spray. Schakel tussen elke spray met een knop op de sproeikop - of gebruik de slimme pauzefunctie om de waterstroom even te stoppen. GROHE Triple Spray is ontworpen rond de eisen van drukke keukens en helpt bij elke keukentaak.

UITTREKBARE DUBBELE STRAAL

Verhoogt de bedieningsradius van de kraan en zorgt voor eenvoudig schakelen tussen sproeikop en de gewone straal.

UITTREKBARE SPROEIKOP

Verhoogt de bedieningsradius van jouw kraan

AFWERKINGEN

PVD COLORS

GROHE PVD 
ONGEËVENAARD, HARD EN KRASBESTENDIG
ONZE HOOGSTAANDE PVD TECHNOLOGIE BRENGT ONZE NIEUWE KLEUREN TOT LEVEN

Vooral in de keuken moeten materialen lang mee gaan. Uitstekende, zeer resistente afwerkingen maken dan het verschil. GROHE's streven om altijd alleen het beste te produceren, is de reden voor een speciale technologie die niet alleen de meest briljante kleuren garandeert, maar ook een duurzame afwerking van de hoogste kwaliteit die consumenten langdurig waterplezier biedt. Voor onze kranen betekent dit dat de PVD afwerking 10x krasbestendiger en 3x harder is dan chroom. Als het gaat om spoelbakken vormt PVD de laatste laag op de roestvrijstalen kern die zorgt voor maximale duurzaamheid. De afwerking is beschikbaar in matte, geborstelde look zoals Brushed Hard Graphite en helder glanzend zoals Cool Sunrise. Zo heb je volledige keuzevrijheid.