Essence

Essence

Geraffineerd design krachtige eigenschappen

Met de nieuwe Essence-kraan van GROHE ontdektu een minimalistische stijl met warme uitstraling. Deslanke, architecturale vorm is versterkt met organischedesignelementen. Ideaal voor een moderne keuken,deaal voor een moderne keuken.

Keuze uit twee modellen, uitgerust met draaibare uitloopof voorzien van stevige metalen uittrekbare handdouche,eenvoudig switchen tussen mousseur en handdouche.Verkrijgbaar met twee prachtige en duurzame afwerkingen,fantastisch design zonder dat functionaliteit erbij inschiet.

Vind een GROHE partner

De kleurrijke wereld van Essence Professional

Verbeter de prestaties van uw keuken met de architecturale kraan Essence Professional, ontworpen om professionele functies en gemak in uw project te brengen. Van de 360 ​​graden draaibare veerarm tot het moeiteloze Easy Dock M magnetisch systeem voor de metalen douchekop met 2 straalsoorten, elk detail is ontworpen voor eenvoudige bediening. Uitgerust met GrohFlexx-technologie, de hygiënische santopreenslang is niet alleen eenvoudig te reinigen, maar is ook verkrijgbaar in 11 kleuren voor elke keuken.

Productvarianten