GROHE Blue Home.

DE NIEUWE STANDAARD

Is het niet handiger en gemakkelijker om zelf je drinkwater uit de kraan te tappen? Dat is nu ons idee van een levering aan huis.

Maakt het leven eenvoudiger

Denk aan alle moeite dat het kost om flessen water te kopen. In de rij staan bij de supermarkt, zware kratten en flessen mee naar huis sjouwen. Lege flessen terugbrengen en dan begint alles weer opnieuw.

Bespaar tijd

Bespaar op de kostbare tijd om van en naar de supermarkt te rijden, te parkeren en je lege flessen terug te brengen. GROHE Blue Home betekent minder frustratie en meer vrije tijd.

Meer ruimte

We willen graag allemaal meer ruimte in de koelkast. Probeer maar eens genoeg flessen water in de koelkast te stoppen om het gezin een weekend draaiende te houden. Gelukkig levert GROHE Blue Home gekoeld water op aanvraag.

Meer comfort met GROHE Blue Home
Bespaar tijd met GROHE Blue Home
Krijg meer ruimte in de koelkast met GROHE Blue Home

GROHE BLUE HOME BESPAART MEER DAN ÉÉN KEER

GROHE Blue Home bespaart water

Saving the planet; één glas tegelijkertijd

Wist je dat er 7 liter water nodig is om één liter mineraalwater te produceren? Dan hebben we het nog niet eens over de CO2-uitstoot. GROHE Blue Home betekent 61% minder CO2-uitstoot in vergelijking tot het produceren van flessen water.

De beste verpakking: helemaal geen verpakking

Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar de zee heeft steeds meer last van overwoestbare plastic flessen. GROHE Blue Home heeft het antwoord: water zonder plastic flessen.

Bespaar op lange én korte termijn

Als je kijkt naar de kosten om je gezin en vrienden 365 dagen per jaar te voorzien van kwalitatief goed drinkwater, dan zie je hoe snel je geld bespaart, vergeleken bij flessenwater.

Breng meer gezonheid in je leven

Breng meer gezondheid in je leven

Hoeveel water is genoeg?

Experts raden aan om minstens 2 liter water per dag te drinken. Met GROHE Blue Home is het gemakkelijk en plezierig om regelmatig een glas verfrissend water te drinken. En met de optionele magnesium filter, voeg je meer belangrijke mineralen toe aan je dieet. 2 liter GROHE Blue Home bevat net zoveel magnesium als 4 appels.

Garantie voor goede smaak

De garantie voor goede smaak

Liefhebbers van koffie en thee genieten nu nog meer. GROHE Blue Home haalt het beste uit je favoriete warme dranken. Dankzij het zuivere en gefilterde water ontwikkelen de aroma's zich beter voor een onvergetelijke caffè crema.

Vind een showroom in de buurt

Ontdek de voordelen van de GROHE Blue Home

Ontdek alle voordelen van de GROHE Blue Home

Ontdek de voordelen
GROHE Blue Home past in iedere keuken

GROHE Blue Home past in iedere keuken

Leer meer
Brochure GROHE Blue Home

Bekijk nu de GROHE Blue Home brochure

Download