GROHE Digital®

GROHE K7 F-digital herdefinieert comfort en gemak in de keuken.

Een kraan die werkt op basis van intuïtieve bediening. Een enkele aanraking is voldoende om water uit de kraan te laten lopen of te stoppen. Dankzij de draadloze digitale technologie kun je de controller precies plaatsen waar jij hem wilt. Bijvoorbeeld voor of naast je wastafel of naast de kraan. Jij bepaalt!

GROHE Digital

Wij geloven dat technologie de dingen makkelijker maakt en de complexiteit van het alledaagse leven reduceert.

De GROHE Digital® technologie brengt eenvoud in de keuken. Intuïtief te bedienen iconen maken het de gebruiker mogelijk om makkelijk de ideale combinatie van watertemperatuur, debiet en duur te preprogrammeren. Creëer uw persoonlijke waterervaring.

Eenvoudig en praktisch in het gebruik. GROHE Digital® biedt de nieuwste draadloze technologie en brengt het digitaal douchen naar een breder publiek.

De digitale controller start en stopt het water en regelt de juiste temperatuur, terwijl de buitenste ring rondom de controller de waterstroom regelt. De verlichte LED ring geeft in kleuren de temperatuur van het water aan. Om te wisselen tussen de hoofddouche, handdouche en zijdouches, druk je simpelweg op de betreffende knop op de digitale controller. Het kan niet eenvoudiger!

Voor jouw comfort en gemak is er een tweede besturingsapparaat buiten de douche waarmee je van tevoren de watertemperatuur kunt instellen, voordat je de douche in gaat. Je kunt zelf bepalen of de douche begint met de hoofddouche, handdouche of zijdouches.

Druk op de aan-uit knop om het water te laten stromen.

Draai aan de buitenste ring om de waterstraal te regelen.

Druk op min (-) om de temperatuur te verlagen.

Druk op plus (+) om de temperatuur te verhogen.