GROHE VOOR UW KEUKEN

GROHE voor uw keuken

Welkom bij het slimste productportfolio in de branche, waar keukenkranen, watersystemen en consumentgerichte functies worden gecombineerd met een uitstekend ontwerp. Geniet van de ultieme GROHE keukenervaring.

GROHE Collecties

KENMERKEN

GROHE watersystemen en keukenkranen passen bij al uw wensen en noden met gebruikersgerichte functies en ingenieuze details die het verschil maken. Meer keuze, meer comfort en meer flexibiliteit: daarom zijn onze producten zo aangenaam om te gebruiken.

K7 keukenmengkraan

Krachtige sproeifuncties

Krijg wat kracht achter uw dagelijkse taken met GROHE's professionele en uittrekbare sprays. Geniet van een grotere werkingsstraal voor maximaal gebruiksgemak, en op veel modellen kunt u ook schakelen tussen twee sproeifuncties voor nog meer flexibiliteit.

Ontdek de Eurocube keukenkraan

SUPERSTEEL

Een keukenkraan dient bestendig te zijn. Het SuperSteel van GROHE doet meer dan dat. De innovatieve PVD-coating is in feite tien keer krasbestendiger dan chroom. Het zijdemat roestvrij stalen oppervlak ziet er niet alleen ongelooflijk goed uit, maar toont ook zijn weestand bij dagelijks gebruik.

Ontdek Essence SuperSteel

GROHE Zero (lood en nikkel vrij)

Geen contact van water met lood en nikkel, door geïsoleerde binnenwaterwegen.

Beschikbaar op volgende lijnen: Eurosmart, Eurodisc Cosmopolitan, Europlus, Concetto, Essence New.

Ontdek Eurosmart met GROHE Zero technologie

GROHE EASYTOUCH

GROHE Easytouch kranen kunnen geactiveerde worden met een simpele aanraking door de pols of elleboog. Hou jouw handen vrij en jouw kraan proper. Verander de manier waarop je je keuken bedient met een simpele aanraking.

Ontdek de Minta Touch