Vind Showrooms
Showrooms
  • Showrooms

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download
Alles verwijderen

Dit product zit al in uw catalogus.

GROHE VOOR JE KEUKEN

PRIJSWINNEND DESIGN - INNOVATIEVE FUNCTIONALITEITEN

Onze keukenkranen zijn een combinatie van kwaliteit, praktische functionaliteiten en design. Zoals een diner de combinatie is van verse ingrediënten, de juiste voedingswaarde en presentatie. GROHE keukenkranen zijn met vakmanschap en liefde gemaakt van de beste duurzame materialen en voorzien van state-of-the-art technologie. Daarom garanderen we dat onze kranen een leven lang meegaan.

Keuken accessoires

GROHE Blue Shop

Glazen, karaffen, filters en koolzuurflessen voor de GROHE Blue®.

Naar de GROHE Blue Shop

Prijswinnende ontwerpen

Red Dot Award 2014, 'Best of the Best'

Red Dot, 'Best of the Best' 2014

Tijdens de Red Dot Award 2014 designprijs-uitreiking werd GROHE opnieuw bekroond in de categorie ‘kranen’. Dit keer won de GROHE Minta keukenkraan. In de afgelopen 7 jaar heeft GROHE al 5 maal deze prestigieuze Red Dot Award gewonnen.

Focus op gebruiksgemak

K7 keukenmengkraan

Een smakelijke mix van producteigenschappen vereenvoudigen je dagelijkse taken in de keuken.

Drie verschillende uitlopen
Een lage uitloop, een medium uitloop of een hoge uitloop. Welke stijl je ook kiest, GROHE ComfortHeight zorgt ervoor dat de uitloop van je keukenkraan precies past bij waarvoor je je kraan wilt gebruiken. Bijvoorbeeld om er met gemak grote pannen onder te kunnen plaatsen.

Uittrekbare mousseur
Van het spoelen van groenten en fruit tot het reinigen van vette pannen, een kraan met uittrekbare mousseur is een essentiële toepassing die niet mag ontbreken in het huis van de thuiskok. Een groot aantal van onze keukenkranen is voorzien van een uittrekbare mousseur.

Comfortabele bediening, zelfs in kleine ruimtes
Bij verschillende van onze keukenkranen bevindt de bediengingsgreep zich aan de zijkant van het kraanlichaam. Om comfort te verzekeren wanneer de kraan voor een muur is geplaatst, hebben we het binnenwerk van de kraan opnieuw uitgelijnd zodat de hendel 70° naar voren gaat en 30° naar achteren gedraaid kan worden.

Ontworpen voor levenslang plezier

GROHE SilkMove

GROHE keukenkranen zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan. In het ontwikkelingstraject van een kraan worden alle componenten uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat aan onze strenge eisen is voldaan. De kranen worden ondermeer onderworpen aan een test waarbij jarenlang gebruik wordt gesimuleerd. We willen er nu eenmaal zeker van zijn dat de producten jarenlang op hun top kunnen presteren.

Onze eenhendelkranen zijn uitgerust met GROHE SilkMove®. De grote hoek waarin de hendel geplaatst is, in combinatie met de keramische schijven in de cartouche, zorgt voor een moeiteloze bediening van temperatuur en watervolume - zelfs wanneer je handen glad zijn door bijvoorbeeld zeep. Geruststellend is ook onze Spare Part Guarantee waarmee we garanderen dat elk onderdeel - ook als een artikel uit de handel is genomen - tenminste nog 10 jaar leverbaar is. 15 jaar zelfs, als het gaat om verborgen onderdelen.