De toekomst is contactloos
Voor gezondheid, hygiëne en gemoedsrust

Waarom contactloos kiezen voor uw projecten?

Hygiëne en contact staan momenteel volop in de schijnwerpers. Met een enkele aanraking kunnen we al bacteriën overdragen, dus zijn we naarstig op zoek naar oplossingen om contact zoveel mogelijk te vermijden, zowel thuis als in het openbaar. De uitgebreide selectie van contactloze GROHE-producten met infraroodtechnologie voor wastafels, toiletten en urinoirs zijn de ideale manier om ons te beschermen tegen bacteriën en kruisbesmetting, overal waar we water gebruiken.

De laatste tijd werd er beduidend meer aandacht besteed aan handhygiëne, maar de voordelen van contactloze kranen staan al jaren centraal in het assortiment van GROHE. Onze contactloze sensorkranen combineren onze technische expertise met infraroodtechnologie om een nauwkeurige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke bediening te garanderen voor jong en oud. Onze eersteklas producten beperken uw water-, energie- en onderhoudskosten tot een minimum en onze Powerbox-kranen zijn zelfs uitgerust met een zelfgenererend stroomsysteem, ideaal voor omgevingen zonder (of zonder betrouwbare) elektriciteit. Of u nu op zoek bent naar een contactloze kraan voor uw badkamer thuis of een compleet installatiepakket voor een groot kantoorgebouw, het contactloze assortiment van GROHE heeft altijd de oplossing bij uitstek.

De vele voordelen van contactloze GROHE-producten

Privébadkamer of openbaar toilet? GROHE biedt voor elke situatie dezelfde innovatieve contactloze technologie en designs van wereldklasse. Ons GROHE Eurosmart Cosmopolitan E-infraroodassortiment omvat oplossingen voor wastafels, douches, toiletten en urinoirs, en levert alle voordelen van openbare toiletten, zoals thermische ontsmetting en hygiënische doorspoelfuncties, gewoon bij u thuis. Of het nu gaat om uw eigen badkamer of een kantoor, fabriek of stadion, de contactloze oplossingen van GROHE staan voor u klaar.

Contactloze
hygiëne

 • Perfecte handhygiëne zonder de kraan aan te raken
 • Beperkt de overdracht van bacteriën
 • Automatische doorspoeling om het risico op de groei van legionella te beperken wanneer er geen water wordt gebruikt
 • De ingebouwde waterleiding optimaliseert het gebruik van de ruimte binnenin de kraan, zorgt voor de perfecte mengverhouding van warm en koud water en beperkt het risico op microbiële besmetting
 • Thermische ontsmetting tegen bacteriën zoals legionella

Duurzaam en
gebruiksvriendelijk

 • Contactloze activering van de waterstroom door de hand te bewegen
 • Betrouwbare en nauwkeurige sensortechnologie
 • Automatische start-stopfunctie bespaart water, omdat het water alleen stroomt wanneer u de handen onder de uitloop houdt

Plug-
and-play

 • Eenvoudige installatie en ingebruikname—de kraan is binnen enkele minuten al klaar voor gebruik
 • Eenvoudig in te stellen via afstandsbediening
 • Bepaalde producten met Bluetooth® kunnen communiceren met smartphones, waardoor u inzicht krijgt in het verbruik en toegang hebt tot diverse functies
 • Kranen zijn beschikbaar als modellen op netvoeding of op batterijen, met een lange levensduur van 7 jaar (150 bedieningen per dag) zonder de batterij te vervangen

Geweldig gebruiksgemak

De contactloze producten van GROHE zijn speciaal ontwikkeld om het leven van de installateur te vergemakkelijken. Elk aspect is volop intuïtief, van het activeren en instellen tot het regelen van het stroomvolume, de looptijd en de reinigingsmodus. Alles werd tot in de puntjes ontworpen om het gebruiksgemak en de duurzaamheid te maximaliseren. Bovendien geldt er een uitgebreide garantie van vijf jaar op elk product.

Private area

Public area

GROHE Electronics maken uw badkamer af

De infraroodtechnologie van GROHE is niet alleen voor kranen. Wij hebben oplossingen voor elk punt waar mensen in aanraking komen met water, zodat het kinderspel wordt om eender welke badkamer in te richten—zowel thuis als in het openbaar. Bovendien passen ze allemaal binnen de filosofie van GROHE, zodat ze altijd en overal een consistente ervaring garanderen op het vlak van design en technologie. Zo wordt het zelfs een waar plezier om elk aspect van een moderne contactloze badkamer in te richten, van keramiek tot kranen, van douches tot doorspoelknoppen. Alle contactloze producten van GROHE zijn beschikbaar in diverse designs, steeds met strakke moderne lijnen en onderhoudsvriendelijke details, zodat u ongetwijfeld de juiste match voor uw project vindt.

Veilig design en hygiënische reiniging

De contactloze kranen van GROHE zijn zo ontworpen dat de ruimte binnenin de kraan optimaal wordt benut, wat het risico op de groei van bacteriën zoals legionella tot een minimum beperkt. Deze sensorkranen zijn bovendien uitgerust met een aantal extra functies voor nóg meer hygiëne, waaronder een automatische spoelfunctie om te voorkomen dat het water blijft liggen. Daarnaast is er een functie voor thermische ontsmetting en een reinigingsmodus, die de sensor tijdelijk uitschakelt om alles grondig schoon te maken. Aangezien de kraan maar zelden wordt aangeraakt, moet u ze bovendien minder vaak reinigen dan een conventionele kraan.

Contactloze GROHE-doorspoelknoppen voor toiletten en urinoirs

De unieke GROHE-toiletplaat kan zowel contactloos worden geactiveerd als op traditionele wijze worden doorgespoeld. In de normale modus wordt het toilet automatisch doorgespoeld aan de hand van infraroodsensoren. De contactloze technologie is extreem hygiënisch, omdat het niet nodig is om de plaat aan te raken. Daarnaast kunt u, indien gewenst, ook extra doorspoelingen activeren met een druk op de knop. Verder kunt u op elk gewenst moment handmatig doorspoelen, aangezien hiervoor geen stroomvoorziening nodig is. De zuinige, waterbesparende GROHE EcoJoy-technologie zorgt er ten slotte voor dat er maar zoveel water wordt verbruikt als nodig om door te spoelen.

Word een expert in contactloze GROHE-producten

Het concept van hygiëne is momenteel aan het veranderen en nu meer dan ooit is er nood aan professionele begeleiding. Intelligente productoplossingen kunnen een belangrijke rol spelen in het verbeteren van onze gezondheid en veiligheid—zowel thuis als in het openbaar.

Meer hierover leert u in onze twee uitgebreide e-trainingen over contactloze GROHE-producten.

Basistraining sensor kranen

Word expert op het gebied van contactloze technologie

Start e-Training

Bau Cosmopolitan E e-training

Beveel het juiste product aan bij uw klant

Start e-Training

Productvarianten

Bau Cosmopolitan E
Infrarood elektronische wastafelmengkraan met instelbare temperatuurbegrenzer
36451000
€ 270,44 Catalogusprijs incl. 21% BTW
Eurosmart Cosmopolitan E
Elektronische infraroodkraan voor wastafel 1/2" met menging en aanpasbare temperatuurbegrenzer
36327001
€ 457,38 Catalogusprijs incl. 21% BTW
Eurosmart Cosmopolitan E
Elektronische infraroodkraan voor wastafel 1/2"
L-Size
met menging en aanpasbare temperatuurbegrenzer
36422000
€ 577,17 Catalogusprijs incl. 21% BTW
Euroeco Cosmopolitan E
Infrarood elektronische wastafelkraan zonder menging
36271000
€ 341,83 Catalogusprijs incl. 21% BTW
Essence E
Elektronische infraroodkraan voor wastafel 1/2" met menging en aanpasbare temperatuurbegrenzer
36445000
€ 781,66 Catalogusprijs incl. 21% BTW
Eurocube E
Elektronische infraroodkraan voor wastafel 1/2" met menging en aanpasbare temperatuurbegrenzer
36441000
€ 921,42 Catalogusprijs incl. 21% BTW
Tectron Skate
Infraroodelektronica voor wc
37419SD0
€ 949,85 Catalogusprijs incl. 21% BTW
Tectron Skate
Infraroodelektronica voor wc
38698SD1
€ 685,47 Catalogusprijs incl. 21% BTW
Tectron Surf
Infraroodelektronica voor wc
38699001
€ 685,47 Catalogusprijs incl. 21% BTW
Tectron Surf
Infrarood-Elektronica voor urinoir
37337001
€ 610,45 Catalogusprijs incl. 21% BTW
Tectron Skate
Infrarood-Elektronica voor urinoir
37324001
€ 610,45 Catalogusprijs incl. 21% BTW
Grohe.be maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie