Grohtherm SmartControl Perfect shower set met Rainshower SmartActive 310

Artikelnummer
34705000
EAN
4005176413285
Kleur
chroom
2.363,15
Aanbevolen publieksprijs, incl. 21% BTW
Productspecificatie (PDF)

Grohtherm SmartControl inbouwdouche – techniek is weggewerkt achter de muur, voor een gestroomlijnde, minimalistische uitstraling

Ervaar de ultieme controle met een thermostatiche doucheset die over alles beschikt wat je nodig hebt om van je douche of bad te genieten. De set bevat een SmartControl inbouwthermostaat, een Rainshower 310 SmartActive ronde hoofddouche (inclusief 400mm douchearm en inbouwbox) met twee stralen, een stijlvolle Euphoria Cosmopolitan Stick handdouche en wandhouder, maar ook een Silverflex twist-free doucheslang en GROHE Rapido Smartbox voor de installatie. De innovatieve SmartControl technologie is aanpasbaar en precies zodat je de douche eenvoudig kunt bedienen – selecteer jouw gewenste straalbron en pas de waterstroom aan met een druk en draai van de knop. De drie kleppen bieden totale flexibiliteit, wat jouw douche-opstelling ook is. Je kunt de douche bedienen en wisselen tussen verschillende stralen en uitlopen of verschillende stralen en uitlopen combineren. De hoofddouche beschikt over twee stralen die je apart of samen kunt gebruiken – de zachte GROHE PureRain straal en de nieuwe GROHE ActiveRain die krachtig genoeg is om je haar uit te spoelen of kan dienen als stimulerende massage. De geïntegreerde GROHE TurboStat technologie voorkomt ongewenste temperatuurschommelingen. Dankzij de GROHE EasyLogic aanduidingen en getextureerde knoppen met uitwisselbare symbolen is de kraan eenvoudig en intuïtief te bedienen. De kraan is geschikt voor gezinnen met kinderen, want dankzij de GROHE SafeStop knop kun je de maximale temperatuur instellen op 38 °C om zo de kans op verbranding te voorkomen. Met de optionele GROHE SafeStop Plus temperatuurbegrenzer kun je ervoor zorgen dat de temperatuur niet boven de 43 °C uitkomt. Dit zorgt voor extra veiligheid. Met de waterbesparende GROHE EcoJoy technologie laat de kraan minder water door zonder aan comfort in te leveren. Dankzij het GROHE QuickFix systeem kun je de kraan snel en eenvoudig installeren. Je kunt de kraan eenvoudig reinigen dankzij het slanke profiel en door de glanzende, duurzame GROHE StarLight chroom afwerking ziet je kraan er altijd als nieuw uit. Deze set heeft een slank, rond design dat perfect past bij een minimalistische, gestroomlijnde badkamer.

Belangrijkste kenmerken

  • bestaande uit:
  • Grohtherm SmartControl afwerkset
  • inbouwthermostaat met 3 afsluitkranen (29 121)
  • GROHE Rapido SmartBox 35 604
  • Rainshower 310 SmartActive hoofddoucheset (26 475) inclusief hoofddouche met 2 straalsoorten, horizontale douchearm 400 mm en inbouwdeel voor hoofddouche (26 483 000)
  • handdouche Euphoria Cosmopolitan Stick (27 367)
  • wanddouchehouder Rainshower (27 074 000)
  • Rainshower wandaansluitsbocht (27 057 000)
  • doucheslang Silverflex 1500 mm (28 364)

Technische dienst

GROHE N.V. – S.A.

Leuvensesteenweg 369
1932 Zaventem
Belgium

Openingsuren klantendienst