Vind Showrooms
Showrooms
  • Showrooms
  • Sensia Arena testcenter
  • Testlocatie GROHE Red
  • Testlocatie GROHE Blue
  • Installateur

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download
Alles verwijderen

Dit product zit al in uw catalogus.

GROHE Sense Slimme Watersensor

22505LN0 - GROHE Sense Slimme Watersensor
22505LN0 - GROHE Sense Slimme Watersensor
22505LN0 - GROHE Sense Slimme Watersensor
  • wit
  • wit
Artikelnummer 22505LN0
EAN 4005176411779
59,99 € Catalogusprijs incl. 21% BTW
Vind een verkooppunt GROHE webshop Voeg toe aan portfolio Download specificaties Koop online

Productomschrijving

GROHE Sense – eenvoudige en betaalbare bescherming tegen waterschade voor elke locatie

GROHE Sense, de innovatieve watersensor ontworpen om jouw huis te beschermen tegen waterschade. Dit prachtig ontworpen apparaat is perfect voor veelgebruikte ruimtes zoals badkamers en keukens. Het detecteert direct het eerste teken van overstroming en kan zelfs temperatuur en vochtigheid meten. Zodra hij ongewenst water detecteert, gaat er een rood lampje op het gladde acrylpaneel knipperen en klinkt er een zoemer, zodat je meteen kunt reageren. En, omdat de GROHE Sense via WIFI verbonden is, stuurt deze een waarschuwing naar je smartphone door push notificatie via app of e-mail. Het kan ook een berichtje sturen naar andere familieleden, vrienden of buren, zodat zij weten dat er iets aan de hand is als je niet thuis bent. GROHE Sense is makkelijk te installeren. Plaats simpelweg het compacte apparaat op de vloer waar de kans op lekkage het grootste is en download de GROHE ONDUS app, registreer, volg de simpele stappen en een paar minuten later ben je beschermd. De geïntegreerde sensor stuurt je ook dagelijkse updates van de temperatuur- en vochtigheidsmetingen, die helpen om vorstschade en de verspreiding van schimmel te voorkomen en geeft een waarschuwing wanneer ze boven of onder de door je gekozen drempels komen. Het energieverbruik is zo zuinig, dat een batterij wel vier jaar mee kan gaan. Je kan het product uitbreiden met andere producten van de GROHE Sense range om te zorgen dat alle ruimtes van jouw huis beschermd zijn, van de mooie badkamer tot de veel gebruikte bijkeuken. De stijlvolle en gebruiksvriendelijke GROHE Sense is de toonaangevende manier om je het volste vertrouwen in de veiligheid van je woning te geven– vervaardigd in Duitsland door GROHE!

Product Highlights

Meet lekkages en waarschuwt je via app en e-mail

GROHE Sense vermindert het risico van waterschade 24/7 door het meten van ongewenst water en waarschuwt je onmiddellijk met een knipperend rood lampje en een zoemer. Omdat hij via WLAN is verbonden stuurt hij ook een waarschuwingen naar je smartphone via de GROHE ONDUS app en e-mail.

Meet temperatuur en vermindert het risico op bevriezing

Een geïntegreerde sensor die de kamertemperatuur meet en je direct via de GROHE ONDUS app waarschuwt (push notificatie) en een e-mail stuurt als hij boven of onder uw gekozen drempels komt – perfect voor het verminderen van de kans op vorstschade! GROHE Sense stuurt ook een keer per dag de temperatuurgegevens per uur om je een volledig overzicht te geven.

Meet vochtigheid en vermindert het risico op condensatie en schimmel

Een geïntegreerde sensor die de vochtigheid meet en je direct via de GROHE ONDUS app push notificatie waarschuwt en een e-mail stuurt als hij langer dan 3 uur boven of onder jou gekozen drempels blijft – perfect voor het verminderen van condensatie en schimmel. GROHE Sense stuurt ook een keer per dag vochtigheidsgegevens per uur om je een volledig overzicht te geven.

Sensor met laag vermogen geeft een bescherming voor vier jaar

Geniet van waterveiligheid tot vier jaar dankzij de laag vermogen sensortechnologie van GROHE. Wanneer de batterij bijna leeg is geeft GROHE Sense je een waarschuwing om de drie AAA-batterijen te vervangen, die snel en gemakkelijk in het apparaat passen.

Intelligente sensor beschermd tegen spatwater

GROHE Sense is beschermd tegen spatwater wat betekent dat hij voldoet aan de IPX3 industriële norm voor waterbescherming.

Mobiele apparaat app om verbonden GROHE-producten te beheren

Een gebruikersvriendelijk app die je volledige controle geeft over al je verbonden GROHE-producten geeft. Met behulp van intelligente cloud-gebaseerde technologie garandeert de GROHE ONDUS App voor iOS en Android maximaal waterplezier en veiligheid.

Technische gegevens & onderhoudsinstructies

Computer Aided Design (CAD)

2D DWG-Data 2D DXF-Data 3D DXF-Data