Niet meer leverbaar

GROHE SPA

Atrio Handdoekhouder

Artikelnummer
40308AL3
EAN
4005176462504
Kleur
brushed hard graphite

Een schitterende afwerking voor alle moderne badkamers – de GROHE Atrio dubbele handdoekhouder in geborsteld Hard Graphite!

Dankzij de uitgebreide collectie van prachtig koperwerk en bijbehorende accessoires uit de GROHE Atrio-serie was het nog nooit zo eenvoudig om een badkamerinterieur te creëren waarin alles naadloos bij elkaar past. De geraffineerde GROHE Atrio dubbele handdoekhouder heeft een tijdloos design en is gemaakt van de beste materialen. De verborgen bevestiging zorgt voor een prachtige afwerking. Hang je favoriete handdoek op om een samenhangend geheel te creëren in een klassieke of moderne badkamer. Door de duurzame GROHE StarLight chroomlaag behoudt de haak jarenlang zijn glans. En dankzij de duidelijke stap-voor-stapinstructies voeg je snel en gemakkelijk een design accessoire toe dat het leven in de badkamer nog aangenamer en comfortabeler maakt. Geschikt voor handdoeken tot 489 mm. En vergeet vooral de bijpassende haak, handdoekring, toiletrolhouder en toiletborstelset niet. GROHE Atrio – het icoon van elegantie en precisie!

Belangrijkste kenmerken

  • materiaal: metaal
  • 2-armig, niet draaibaar
  • lengte 489 mm
  • verborgen bevestiging
  • GROHE Long-Life finish

Technische dienst

GROHE N.V. – S.A.

Leuvensesteenweg 369
1932 Zaventem
Belgium

Openingsuren klantendienst

GROHE SPA vertegenwoordigt onze meest exclusieve producten, ontworpen om een authentieke spa-ervaring in de thuisbadkamer te creëren. De veelzijdige aanpassingsmogelijkheden zijn perfect afgestemd op individuele voorkeuren.

Ontdek het GROHE SPA assortiment