DE IDEALE OPLOSSING VOOR KANTOREN EN KLEINE/MIDDELGROTE ONDERNEMINGEN

Welk watersysteem is geschikt voor jouw bedrijf?

Ontdek GROHE Blue Professional

GEFILTERD, BRUISEND EN GEKOELD WATER UIT DE KRAAN

Zeg vaarwel tegen waterflessen met GROHE Blue Professional, het watersysteem dat gewoon leidingwater verandert in een pure verfrissing. Haal heerlijk smakend, licht bruisend of bruisend water direct uit de kraan met dit innovatieve watersysteem. Naast de functies van een standaard keukenkraan, maakt het GROHE Blue Professional watersysteem gebruik van het leidingwater op jouw kantoor, filtert het en verwijdert onzuiverheden. Puur, smakelijk drinkwater blijft over.

Ontdek GROHE Blue Professional

Ontdek GROHE Red

KOKEND HEET WATER UIT DE KRAAN

Elke werkplek draait op thee en koffie! Met GROHE Red is er geen wachtrij meer voor de waterkoker en minder rommel in de kantoorkeuken. GROHE Red geeft kokend heet water direct uit de keukenkraan, waardoor je tijd en energie bespaart omdat je alleen het water kookt dat je nodig hebt. Alle kenmerken van een gewone keukenkraan plus water van 100 °C op het moment dat jij dat wilt.

Ontdek GROHE Red

Onderhoud - Service Control

Indien onderhoud voor jouw GROHE Blue Professional gewenst is, biedt GROHE een service oplossing voor kantoren/bedrijven via onze partner Service Control.

Ontdek Service Control

Vind een verkooppunt in jouw buurt

Heb je al een GROHE Blue Professional of GROHE Red gekocht? Registreer nu!

Registreer je GROHE watersysteem nu en krijg een jaar extra garantie! Klik op onderstaande link, selecteer je product en vul de aankoopdatum en installatiedatum in. Zo simpel is het!

Registreer je product
Grohe.be maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie