WATER OPNIEUW UITGEVONDEN - MAAK KENNIS MET DE GROHE WATERSYSTEMEN: GROHE RED & BLUE HOME

We leven in een snelle wereld. Dus waarom nog wachten op kokend heet water? Met de GROHE Red kokend water kraan heb je kokend water in een handomdraai. Met dit watersysteem kan je waterkoker dus zo de deur uit. Daarnaast is deze kraan veilig te gebruiken met kinderen in huis dankzij een geïntegreed slot met kinderbeveiliging.

Naast de kokend heet water kraan, is er ook de koudwaterkraan, de GROHE Blue Home. Met de GROHE Blue Home heb je gekoeld-, lichtbruisend- en bruisend water altijd binnen handbereik. Gedaan dus met sjouwen van plastieke waterflessen; jij gelukkig én de natuur gelukkig!

Ontdek de GROHE watersystemen: GROHE Blue Home voor direct gekoeld en bruisend water en GROHE Red voor direct kokend heet water uit je kraan. Hoe eenvoudig en mooi kan het leven zijn! Dit is wat we noemen water opnieuw uitgevonden.

HET WATERSYSTEEM DAT BIJ JOU PAST

Perfecte smaak, rechtstreek uit de kraan met unbottled water van GROHE Blue Home en 100°C kokend water, rechtstreeks uit de kraan met GROHE Red. GROHE Watersystemen zijn ontworpen om er prachtig uit te zien in uw keuken.

Kies hier uw ideale combinatie. Beantwoord een paar eenvoudige vragen en vind het GROHE Watersysteem dat perfect aansluit op uw noden en krijg onmiddellijk gekoeld, bruisend of kokend water.

Gekoeld, bruisend of kokend water?

ONTDEK MEER OVER DE GROHE WATERSYSTEMEN

GROHE Blue Home

Jouw eigen waterbron voor gefilterd, gekoeld en bruisend water uit je keukenkraan. Gedaan met het sjouwen van flessen water.

ONTDEK GROHE BLUE HOME

GROHE Red

Direct kokend heet water uit je kraan. Nooit meer te lang wachten.

ONTDEK GROHE RED