Grohtherm Special

Grohtherm Special

Innovatief Watercomfort. Betrouwbare beveiliging tegen verbranding

Het maakt niet uit of u zich in een ziekenhuis of thuis onder de douche bevindt, de temperatuur van het water in uw douche kan in een oogwenk veranderen als gevolg van de dagelijkse behoefte (doorspoelen van een toilet of het gebruik van meerdere of meerdere mixers) die ernstige gevolgen kunnen hebben brandwonden.

Het Grohtherm Special-assortiment biedt een constante watertemperatuurregeling die u kunt vertrouwen en die op uw behoeften kan worden afgestemd. De Grohtherm Special voldoet aan de hoogste veiligheidseisen, bijvoorbeeld in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen wordt aanbevolen om de temperatuur niet hoger dan 38 ° C in te stellen. Met de Grohtherm speciale thermostaatdouche kunt u de gewenste douchetemperatuur nauwkeurig instellen. De thermostaat is uitgerust met een metalen eindstop, die voorkomt dat de temperatuur van het water onveilig wordt voor de gebruiker.

Eenvoudige installatie met veiligheidsfuncties

De Grohtherm Special is beschikbaar als zowel een zichtbare als een verborgen (achter de muur) douchekraan:

  • Zichtbaar (opbouw): voor enkel douche, of een bad/ douchemengkraan of voor een wastafel met verschillende maten van uitloop met een laminaire spray (geen lucht).
  • Verborgen (inbouw): douche, bad/douche of een centrale thermostaatmixer.

GROHE kan echt het gebruik van een speciale thermostaat aanbevelen:

Privé: huishoudens:

met kleine kinderen of ouderen.

Openbare plaatsen:

verzorgingshuizen voor ouderen, ziekenhuizen, verpleeghuizen, kleuterscholen en scholen.

Het GROHTHERM SPECIAL assortiment biedt een constante watertemperatuurregeling die u kunt vertrouwen en die op uw behoeften kan worden ingesteld.

De GROHTHERM SPECIAL voldoet aan de hoogste veiligheidseisen, bijv. in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen wordt aanbevolen om de temperatuur niet hoger dan 38 ° c in te stellen.

Met de GROHTHERM SPECIAL thermostaatdouche kunt u de gewenste douchetemperatuur nauwkeurig instellen.

De thermostaat is uitgerust met een metalen eindstop, die voorkomt dat de temperatuur van het water onveilig wordt voor de gebruiker.

Productvarianten