EEN LUST VOOR HET OOG. GENIET VAN DESIGN.

Bij GROHE is design meer dan alleen esthetische opsmuk. Het is een kwaliteitskenmerk en staat voor de perfecte synthese van vorm en functie.

Het resultaat is het plezier dat je elke keer weer ervaart wanneer je onze producten gebruikt. En het plezier dat wij ervaren elke keer als we een prijs ontvangen voor onze compromisloze liefde voor kwaliteit.

Het ontvangen van de Red Dot ‘Best of the Best‘-award voor de GROHE Ondus® in 2007, was een eerste teken richting de branche dat design een belangrijke pilaar van ons merk zou worden zoals ook technologie, kwaliteit en duurzaamheid voor ons uitermate belangrijk zijn. In totaal hebben we nu een indrukwekkend aantal van 15 Red Dot awards gewonnen waaronder nog 3 ‘Best of the Best‘-awards voor de GROHE Ondus® Digitecture in 2009, de Rainshower® Icon handdouche in 2010 en de nieuwe digitale controller in 2011.

De toewijding om de meest relevante en inspirerende designs in de sanitaire branche te ontwikkelen heeft geresulteerd in het klimmen van 104 plaatsen in de jaarlijkse iF company lijst. De awards die wij winnen in Amerika, Engeland en China illustreren hierbij dat onze lijnen ook internationaal erkenning ondervinden.

Eén van de grootste veranderingen in de afgelopen vijf jaar is toch wel de manier waarop creativiteit niet alleen is ingezet bij de ontwikkeling van producten met een toegevoegde waarde, maar ook heeft bijgedragen aan een verandering in de cultuur van GROHE.

GROHE F-digital

Allure Brilliant

K7

Rainshower Eco

Rainshower® Eco

Prijswinnend Designteam

"Sinds vele jaren toont het management van dit bedrijf haar toewijding aan design en geeft het Paul Flowers de ondersteuning die hij nodig heeft om innovatieve, verassende en esthetische oplossingen en steeds weer opvallende producten op de markt te zetten." Prof. Dr. Peter Zec, CEO van de “Red Dot Design Award“

reddot design award

In juni 2011 zijn Paul Flowers en het GROHE Design Team genomineerd voor de meest begeerde prijs op het gebied van product design - de Red Dot ´Design Team of the Year´ 2011/2012.

GROHE is het eerste bedrijf in de sanitairbranche die deze prestigieuze award wint sinds de introductie ervan in 1988.

Lees meer op www.grohe-group.com

Grohe.be maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie