EUROCUBE

CONTEMPORARY CUBIST STYLE ON TAP

Voor liefhebbers van een modern en strak design die hun keuken of badkamer een kenmerkende uitstraling willen geven, heeft GROHE de Eurocube serie ontworpen. Dankzij het bekroonde design en de kenmerkende Duitse techniek van GROHE beschikken de keukenkranen, badkamerkranen, douches en accessoires werkelijk over een vierkant design. Maak een echt stijlstatement met GROHE Eurocube.

Vind een verkooppunt

Badkamerbrochure

Luxe kranen en douches voor uitzonderlijke badkamers

Ontdek Eurocube

Fris, strak en vierkant

Geïnspireerd door de strakke lijnen van een kubus, is GROHE Eurocube ontworpen om helderheid en dynamiek in de badkamer te brengen. Het hedendaagse leven is druk - maar de eenvoudige, essentiële lijnen van Eurocube geven een gevoel van stevigheid en stijl aan elk modern badkamerontwerp. GROHE Eurocube-kranen hebben een tijdloos design wordt gecombineerd met ongeëvenaarde prestaties.

Eenvoudig, maar krachtig ontwerp

De strakke lijnen van Eurocube zorgen ervoor dat deze kranencollectie perfect past in moderne badkamers. Eurocube biedt een uitgebreide reeks maten - van klein tot XL - en functies, dus het ontwerpen van een samenhangend badkamerontwerp is moeiteloos. In de Eurocube-collectie vind je wastafelkranen, bidetkranen en bad- en douchemengkranen, allemaal met hetzelfde kenmerkende silhouet, tot in de laatste designdetails. De techniek in een Eurocube-kraan bevat GROHE's decennia aan expertise en passie, waardoor je jarenlange nauwkeurige, soepele temperatuurregeling en een schat aan andere voordelen hebt. Voor elk badkamerdesign maakt GROHE Eurocube het eenvoudig om schoonheid te combineren met prestaties en comfort.

Drie kwaliteitskleuren uit de GROHE Colors Collectie

Naast geweldige prestaties, laat GROHE Eurocube je een belangrijke ontwikkeling in badkamerstijl omarmen - die van badkamerkleuren. Alles in het assortiment is verkrijgbaar in GROHE's schitterende chromen afwerking, maar je kunt ook een nieuwe kleurafwerking uit de GROHE Colors-collectie kiezen: de coole architectonische Supersteel-afwerking of de eigentijdse Brushed Hard Graphite (donkergrijze) -afwerking. Dankzij de innovatieve GROHE PVD-coating gaan deze gewenste afwerkingen lang mee en zijn ze beschermd tegen slijtage en krassen. Een perfect op elkaar afgestemd kleurenpalet voor alle GROHE Eurocube-producten betekent dat het creëren van een samenhangend geheel eenvoudig is.

Productvarianten

GROHE offers a wide choice of coordinated showers and bath accessories.

Euphoria System

Euphoria System

Collectie bekijken
Power&Soul Cosmopolitan

Power&Soul Cosmopolitan

Collectie bekijken
Skate Cosmopolitan

Skate Cosmopolitan

Collectie bekijken
Euphoria Cube

Euphoria Cube

Collectie bekijken
Grohtherm Cube

Grohtherm Cube

Collectie bekijken