MINIMUM AAN RUIMTE, MAXIMUM AAN STIJL.

Minimum aan ruimte, maximum aan stijl

Arena Cosmopolitan Bedieningsplaat

Elementen voor wastafels, bidets en toiletten

Nederland staat bekend om haar kleine badkamers. Maar zelfs de kleinste badkamers kunnen worden omgetoverd tot een luxueus toevluchtsoord, boordevol comfort en functionaliteit. Van hangend toilet tot een inbouw douchemengkraan, GROHE biedt een aantal oplossingen waarmee het maximale uit een kleine badkamer gehaald kan worden.

GROHE Rapid SL is perfect geschikt voor o.a. kleine badkamers. GROHE Rapid SL installatiesystemen zijn verkrijgbaar in de hoogten 82cm, 100cm en 113 cm (hoogteverstelling met fixatie). Het kleinere model is ideaal wanneer het toilet onder een raam geplaatst moet worden.

Hangend sanitair met Rapid SL
Grohtherm F Thermostatische mengkraan met omstelling

Bevestigen van wastafels, bidets en hangende wc’s

Ingebouwde sanitaire artikelen zijn de perfecte keuze voor kleine badkamers. Ze doen er de ruimte niet alleen groter uitzien. Ze maken het ook makkelijker om de badkamervloer schoon te maken, aangezien er geen vervelende hoeken zijn die vuil aantrekken.

Onze collectie kranen en thermostaten
Rainshower Modern Douchesysteem

Douche-installaties

Ook de douchesystemen van Grohe zijn ideaal in kleine badkamers. De douche-arm is namelijk 180° draaibaar. Dus zelfs als u door de plaats van de aftapopeningen voor warm en koud water de installatie dicht bij de hoek van de douche moet plaatsen, kan de kop nog in een comfortabele positie worden gedraaid om te douchen. Perfect voor aanpassingsprojecten waarbij verplaatsing van de buizen het project duurder zou maken.

Onze douche collecties

Aanbevolen productseries

Rainshower

Rapid SL inbouwelement