BADKAMERS VOOR OUDEREN.

Gebruiksvriendelijke wastafelkranen met veiligheidscomponenten

Comfort, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid zijn essentiële punten waaraan een badkamer dient te voldoen voor gebruik door ouderen.

Al onze wastafelmengkranen zijn voorzien van de GROHE SilkMove® technologie. Een grote instelhoek zorgt voor een soepele en moeiteloze bediening met één hand.

Kranen met hoge uitloop leveren water in een comfortabele positie en vind je in onze Essence en Concetto series. Onze Atrio serie omvat een model met een draaibare uitloop, die kan worden gedraaid naar de zijkant van de wastafel - perfect voor het wassen van uw haren.

Temperatuurbegrenzers in onze wastafelmengkranen kunnen worden aangepast zodra de kraan is geïnstalleerd. Deze verminderen de beweging van de handgreep naar links, en aldus de warmwatervoorziening.

Voor extra veiligheid kunnen GROHE eengreepswastafelmengkranen worden voorzien van Grohtherm Micro, een discrete thermostaat die beschermt tegen verbranding mocht de watertoevoer veranderen terwijl de kraan in gebruik is. Past onder de wastafel en kan worden aangepast.

Grohtherm F Drievoudig opbouwdeel volume (stopkraan)

Veiligheid en ergonomie in de douche

Naarmate we ouder worden, wordt onze huid dunner en neemt de kans op brandwonden toe. Onze thermostatische douchekranen zijn voorzien van GROHE TurboStat®. Dit waarborgt de temperatuur van het douchewater tijdens het douchen, ongeacht schommelingen in de watertoevoer. Een SafeStop knop voorkomt dat de temperatuur per ongeluk boven 38º C stijgt.

GROHE CoolTouch® technologie verzekert dat de buitenkant van de kraan nooit warmer wordt dan de ingestelde temperatuur.

Inbouw thermostaatkraan
Rapid SL

Verstelbare elementen voor extra comfort

Onze Rapid SL sanitaire inbouwelementen hebben een aantal functies die de gebruiker meer comfort bieden in de badkamer. Frames voor hangende toiletten hebben stelpoten - vooral bedoeld voor oneffen oppervlak; deze kunnen ook worden gebruikt om de hoogte van de toiletpot te verhogen tot een comfortabele hoogte van 46cm van de vloer.

Een frame ontworpen voor het bevestigen van wastafels 80 cm van de vloer (in plaats van 85cm) is geschikt voor rolstoelgebruikers. Er zijn ook componenten beschikbaar voor de veilige installatie van de armsteunen.

Instelbare inbouwelementen

Aanbevolen productseries

Atrio

Concetto

Essence New

Grohtherm 2000 New

Grohe.be maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie