ONZE BELANGRIJKSTE TECHNOLOGIEËN

Ontdek onze nieuwste GROHE technologieën.

Het valt mogelijk niet meteen op, maar onze keramiekproducten zijn uitgerust met de meest geavanceerde technologieën. Bij GROHE streven we ernaar om je tijd in de badkamer zo comfortabel mogelijk te maken, zonder beperkingen.

DRIEDUBBELE SPOELTECHNOLOGIE

DE KRACHT VAN DRIE WATERUITLATEN: SCHOON EN STIL

Anders dan bij andere toiletten zorgt het innovatieve spoelsysteem met driedubbele spoeling van GROHE voor een krachtige maar stille werveling van water dat ronddraait zodat de hele toiletpot wordt geraakt en gereinigd. Ondanks de kracht zal dit effectieve systeem niet spetteren en wordt er weinig water verbruikt, met een verbruik van 5 l water voor de dubbele spoelfunctie en slechts 3 l voor een korte spoelbeurt. Het water stroomt uit drie wateruitlaten In plaats van een of twee voor een krachtige zuigwerking die niets achterlaat.

ONZE FASCINERENDE TECHNOLOGIEËN

DRIEDUBBELE SPOELTECHNOLOGIE

Drie spoelopeningen zorgen voor een krachtige draaikolk aan water (vortex-effect) bij elke spoeling. Alle hoeken van het keramiek worden hierdoor gereinigd voor ultieme hygiëne.

PUREGUARD

Dankzij GROHE PureGuard hebben Euro Keramiek en Cube Keramiek een langdurig stralend oppervlak. Langdurige ionen met een antibacterieel effect voorkomen dat vuil en kalkaanslag blijven plakken aan het keramische oppervlak, tot op moleculair niveau. Ze houden het keramiek schoon.

RIMLESS TECHNOLOGIE

Met het randloze keramiek wordt schoonmaken gemakkelijker. Geen vuil onder de spoelrand en de binnenkant van het toilet is schoon en helder.

QUICK RELEASE & SOFT CLOSE ZITTING

Alle zittingen zijn voorzien van Quick release waardoor de zitting gemakkelijk kan worden verwijderd om schoon te maken.

Onze prachtig ontworpen GROHE SoftClose toiletzitting beweegt met langzame en zachte precisie, zodat de badkamer een plaats is van luxe en rust. Geen harde dichtslaande geluiden en geen gevaar voor kinderen die met hun vingers tussen de bril komen.

TECHNOLOGIEËN EN SERIES

GROHE series

Wat jouw stijl of smaak ook is, je vindt de perfecte combinatie van producten in een van GROHE's nieuwe keramiekseries. Elk heeft zijn eigen kenmerken en ze maken het creëren van een aantrekkelijke, uniforme badkamer eenvoudig en leuk.

Cube Keramiek

Een duidelijk stijlstatement

Ontdek Cube Keramiek

Euro Keramiek

Afgestemd op mijn leefwijze

Ontdek Euro Keramiek

Bau Keramiek

Veelzijdigheid voor een modern leven

Ontdek Bau Keramiek
Grohe.be maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie