Euphoria douchesysteem

Modern design & functionele perfectie.

Het nieuwe Euphoria douchesysteem is stijlvol, maar vooral ook heel functioneel met de technologieën GROHE DreamSpray® en GROHE TurboStat®. Dit zeer complete douchesysteem combineert een thermostaat met een kantelbare hoofddouche van 160 mm en een prijswinnende Euphoria handdouche. Beide douches bevatten de luxe, best gewaardeerde Rain douchestraal. Zo biedt GROHE een complete doucheset tegen een aantrekkelijke prijs. De Euphoria is met een grote range van GROHE kranenseries te combineren en past goed in elke badkamer.

Showrooms en installateurs

Grohtherm Cube

Euphoria Cube

De combinatie van vierkante en rechthoekige vormen verrijkt met de laatste GROHE technologieën maakt de Euphoria Cube een slimme keuze als je houdt van minimalistisch design in je badkamer.

De minimale lijnen en moderne esthetiek van de handdouche komen terug in de heldere vierkante outline van de hoofddouche in deze ingetogen collectie die pure geometrische vormen in je doucheomgeving brengt. Om van de verkwikkende Rain straal te kunnen genieten, is de Euphoria Cube uitgerust met de GROHE DreamSpray® technologie.

Shower systems

Douchesysteem met omsteller
Euphoria Power&Soul System 190
Douchesysteem met omsteller
27911000
€  614,08 Catalogusprijs incl. 21% BTW
Douchesysteem met thermostaat
Euphoria Power&Soul System 190
Douchesysteem met thermostaat
26186000
€  851,24 Catalogusprijs incl. 21% BTW
Douchesysteem met ééngreepsmengkraan
Euphoria Eurodisc Cosmopolitan System 210
Douchesysteem met ééngreepsmengkraan
23058003
€  925,05 Catalogusprijs incl. 21% BTW
Douchesysteem met thermostatische kraan, wandmontage
Euphoria System 310
Douchesysteem met thermostatische kraan, wandmontage
26075000
€  1.110,18 Catalogusprijs incl. 21% BTW
Grohe.be maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie