Vind Showrooms
Showrooms
  • Showrooms
  • Sensia Arena testcenter
  • Testlocatie GROHE Red
  • Testlocatie GROHE Blue
  • Installateur

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download
Alles verwijderen

Dit product zit al in uw catalogus.

F-digital deluxe

F-digital deluxe

Stimuleer je zintuigen

De vrijheid van een architect om een unieke douche-ervaring te ontwerpen: GROHE introduceert de F-digital Deluxe. Een uniek concept waarmee je je douche verandert in een persoonlijke spa. F-Digital Deluxe zorgt voor sfeerverlichting, ontspannende muziek en zachte stoom dankzij GROHE licht-, geluids- en stoommodules. De F-digital Deluxe is te bedienen door alle iOS (Apple) en Android smartphones en tablets. Download hiervoor de GROHE SPA App. Met de App kun je kiezen voor je eigen combinatie van licht, geluid en stoom - drie essentiële elementen die een positief effect hebben op ons fysieke, emotionele en spirituele welzijn. De visie van GROHE over de transformatie van de badkamer van een ruimte voor wassen en verzorgen naar een inspirerende thuis-spa is nu werkelijkheid geworden. F-digital Deluxe maakt van elke dag een speciale dag.

Vind een verkooppunt
GROHE SPA®
Brochure
GROHE SPA®

Onze collectie luxe kranen en douches

Galerij

gallery video
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

F-digital deluxe

Laat je droom van de perfecte douche-ervaring uitkomen met GROHE F-digital Deluxe. Maak je eigen combinatie van componenten uit ons assortiment, waaronder lichtmodules, hoofddouches en stoommodules, om een douche samen te stellen die perfect aansluit op je eigen behoeften en voorkeuren.

Fascinerende lichteffecten, je favoriete muziek en pure relaxatie in je thuisstoombad

GROHE f-digital Deluxe Light Module

Lichtmodule

Gebruik gekleurd licht om de sfeer van je GROHE SPA douche te veranderen. Gebruik je iPod om de LED-verlichting aan en uit te draaien en de kleur en intensiteit van het licht aan te passen aan je stemming.

Rainshower F-series Geluidsset

Geluidsmodule

Selecteer de afspeellijst of het album uit uw iTunes-bibliotheek die je wilt beluisteren in je GROHE SPA douche. Met de app kan je het volume van de GROHE douche luidsprekers aanpassen.

Rainshower F-series Geluidsset

Stoom

De voordelen van stoom zijn reeds duizenden jaren gekend. De natte warmte opent de poriën van de huid om te helpen ontgiften. Vandaag is een stoomdouche een integraal onderdeel van een echte spa-ervaring.

">

De F-digital Deluxe applicatie verandert je smartphone of tablet in een handig systeem om je meest optimale douche in te stellen. Je kan verschillende combinaties van muziek, licht en stoom selecteren - het creëren van een unieke thuisspa ervaring, elke dag.

Download de GROHE SPA ™ F-digital Deluxe app voor het omzetten van uw doucheruimte in een sfeervolle en heerlijke home spa.

Productserie

Designprijzen

Iconic award

2014
Iconic award Best of the best

interior innovation award

2014
interior innovation award

Good Design USA

2013
Good Design USA

iF Product Design Award

2013
iF Product Design Award

red dot design award

2013
red dot design award