UITNODIGING VOOR HET PARADIJS GEÏNSPIREERD DOOR DE BETOVERENDSTE PLEKKEN VAN DE WERELD

ONTDEK: DE ADEMBENEMENDE AQUASYMPHONY VAN GROHE

Stel je eens voor dat je iedere dag kunt starten met een uitstapje naar het paradijs. Met AquaSymphony van GROHE kun je eventjes ontsnappen en in een andere wereld stappen: een wereld waar de wisselwerking van water je opwekt en opfrist, waar je kunt baden in zacht gekleurd licht en je tot rust komt door ontspannende geluiden. Word een onderdeel van een compositie die alle zintuigen inspireert – de symfonie van douchen.
AquaSymphony is geen douche – het is een wellness, een plaats waar water een eigen leven gaat leiden. AquaSymphony speelt met water en creëert voortdurend veranderende vloeibare klanken. Stel je eens voor wat voor een beleving je te wachten staat.

GEWELDIGE INSPIRATIE AQUASYMPHONY

VERKEN DE MEEST INSPIRERENDE PLEKKEN VAN DE WERELD MET AQUASYMPHONY

BIJZONDER NET ALS DE ZACHTE NEVEL VAN TIERRA DEL FUEGO

EXOTISCH NET ALS DE WARME ZOMERREGEN IN BALI

EXPRESSIEF NET ALS HET KLEURENSPEL VAN DE NACHTELIJKE HEMEL VAN TROMVIK

EXCLUSIEFNET ALS DE OPZWEPENDE KLANKEN IN HET SYDNEY OPERA HOUSE

UITZONDERLIJK..NET ALS DE REGENBOOG BIJ DE SKÓGAFOSS WATERVAL IN IJSLAND

HET BEGIN VAN EEN NIEUW DOUCHETIJDPERK

Je kijkt naar de AquaSymphony met al zijn schoonheid: de glanzende oppervlakken, de slanke lijnen, de ruime afmetingen en discrete luxe. En achter de schermen, geweldige technologie – hij wacht om een uitstekende presentatie te laten zien.

ONEINDIG VEEL MANIEREN OM VAN WATER TE GENIETEN

AquaSymphony componeert water. In al zijn wonderbaarlijke vormen. Zo fijn als zeemist. Zo stimulerend als een waterval. Geniet ervan op honderden verschillende manieren.

Rain Sprays

Dit is de Rain Spray. Sluit je ogen. Een zachte zomerregen valt neer als zachte druppels. Voel je het? Het maakt je hoofd net zo goed leeg als dat het je lichaam reinigt en creëert een moment om na te denken.

AquaCurtain

Verstop je achter het AquaCurtain, een breekbare sluier van puur water die je omhult en je in een droomachtige dimensie brengt.

Waterfall XL Sprays

Laat deze overvloedige stroom water over je heen vallen om de dag van je af te spoelen en je weer fris en opgewekt te voelen.

Drizzle Sprays

Net als een frisse zeewind ademt de Drizzle Spray nieuw leven in je. De koele, fijne nevel daalt zacht neer op je huid en werkt stimulerend en verkwikkend.

Pure Spray

Of misschien hou je meer van de Pure Spray: een zachte stroom, net als een heldere waterbron, die stress laat verdwijnen.

Bokoma Sprays

Spoel de dag van je af. Ontspan je spieren. Leun achterover en laat de pulserende Bokoma Sprays het werk doen – deze trakteren je op een ontspannende massage.

INTELLIGENT EN INTUÏTIEF

Een ingenieuze app om een perfect ensemble samen te stellen. De F-Digital Deluxe basis unit box en een mobiel apparaat van Apple of Android met daarop de GROHE SPA app zorgen voor de perfecte bediening van licht, geluid en stoom – maar ook voor de afzonderlijke modules. Laat de show maar beginnen.

KRACHTIG SAMENSPEL VAN LICHT EN KLEUR

Waar heb je behoefte aan? Blauw? Of misschien aan een regenboog? Ons lichtgordijn omhult je met verschillende kleuren en creëert een achtergrond die je zintuigen inspireert en je welzijn verbetert door middel van rustgevende kleureffecten die bij je stemming passen.

Laat je leiden door de muziek

Vermeng de klanken van je favoriete muziek met de muziek van spattend water. Of je nu houdt van cool jazz of de opzwepende klanken van een symfonie – je kunt genieten van jouw eigen concert.

Heilzaam stoombad

Aangename stoom, waarvan al lange tijd bekend is wat de positieve effecten zijn, is nu beschikbaar in jouw douche. Het opent de poriën, reinigt het lichaam en hydrateert de huid. Aromatische oliën versterken de stoom, voor een ontspannende en luxe beleving.

Lichttherapie voor de ziel

Maak jouw douche-ervaring compleet door jezelf te omhullen met een gordijn van kleur. Door de talloze kleurencombinaties kun je een gepersonaliseerde lichtshow creëren waar je blij en ontspannen van wordt.

DESIGN AWARDS

Iconic Award 2015

Iconic Award 2015

iF Product Design Award 2016

Interior Innovation Award 2017

HANDGEMAAKT DOOR GROHE

Ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland.

GROHE heeft een lange traditie van het produceren van high-end douches - gefabriceerd in Lahr, Duitsland en voldoet aan de hoogste normen. AquaSymphony is het resultaat van vele jaren douchekennis en expertise. Wanneer vakmanschap voldoet aan innovatie, is het resultaat met niets te vergelijken: AquaSymphony.

PRODUCTEN

Rainshower F-Series 40" AquaSymphony
Ceiling shower 6+ sprays with light
26373001
Rainshower F-Series 40"
Roughing-in set
26376001
F-digital Deluxe
Rough-in set base unit box
36367000
F-digital Deluxe
Base unit box 4.0 Bluetooth F-Series 40" (BCU V4.0)
26374000
F-digital Deluxe
Power supply base unit box
42429000
F-digital Deluxe
Bluetooth unit BT-01A for Apple and Android devices
36371000
F-digital Deluxe
Steam generator 6.6 kW
with steam outlet and temperature sensor
27934000
F-digital Deluxe
Rough-in set steam generator
29074000
Grohtherm F
Thermostat complete kit for F40" preconfigured
34634001
F-digital Deluxe
Sound set
36360000
F-digital Deluxe
Rough-in set sound set
29073000
Rapido C
Rough-in box for triple volume control 27 625
35031000
Rapido C
Rough-in box for single volume control
35028000
Grohtherm F
Rough-in box for wall shower union 27 621
35034000
Rapido T
Thermostatic mixer for concealed installation
35500000

INSTALLATIE

BROCHURE

Aquasymphony Brochure

Handleiding

Grohe.be maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie