WASTAFELMENGKRANEN.

Voorzien van de laatste technologieën bevat onze collectie een gigantische keuze uit eenhendel wastafelkranen en tweegreeps mengkranen. De nieuwste designs en een perfecte bediening zorgen voor jarenlang plezier.

Allure Wastafelmengkraan

Eénhendelmengkranen

Prijswinnend design en de nieuwste technologieën. Met zo veel keuze uit stijlen en soorten vind je altijd wel een kraan die geschikt is voor jouw badkamer.

GROHE ééngreepsmengkranen zijn met één hand te bedienen; zowel de watertemperatuur als de waterstroom. Al onze eengreepsmengkranen bevatten de GROHE SilkMove® technologie voor een comfortabele en nauwkeurige bediening.

Waterbesparing
Diverse wastafelmengkranen zijn verkrijgbaar in een GROHE EcoJoy® variant en hebben een maximale doorstroming van slechts 5,8 liter per minuut.

Atrio Wastafelmengkraan

Tweegreepskranen

Als je de warm- en koudwaterstroom liever apart regelt, kies dan voor een tweegreepsmengkraan.

Voor een extra luxueuze uitstraling kies je voor een driegatswastafelmengkraan.

De kranen met twee grepen en een uitloop zijn te vinden in diverse GROHE badkamerseries.

Essence Wastafelmengkraan

Wastafelkranen met hoge uitloop

Stijlvol en modern. Onze wastafelmengkranen met hoge uitloop toveren je wastafel om tot een eyecatcher.

De hoge uitloop is niet alleen mooi om te zien, hij zorgt ook voor extra gebruikscomfort.

Wastafelkranen met draaibare uitloop
Deze toepassing is handig als je je handen of gezicht wil wassen onder de kraan. De uitloop kan makkelijk naar de zijkant worden geduwd.

Wastafelkraan voor vrijstaande wastafel
Vrijstaande wastafels, waar de wastafel op het blad gemonteerd is, zijn zeer populair voor zowel de moderne en traditionele badkamer. Diverse van onze badkamerseries bevatten ook een wastafelkraan die speciaal geschikt is voor de vrijstaande wastafel. Een hoge uitloop is nodig om boven de wastafel uit te komen.

Aanbevolen productseries

Allure Brilliant

Essence New

Grandera

Atrio

Grohe.be maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie