VIERKANTE DOUCHES.

Maak een statement met een vierkante plafonddouche

Met zijn superieure technologie en minimalistisch design, passen de vierkante douches perfect in de moderne badkamer.

Vierkante plafonddouches worden steeds populairder in de moderne badkamer. Een douche-arm is niet meer nodig, de douche wordt direct op het plafond gemonteerd. Dit wekt de illusie dat het water direct uit het plafond stroomt.

De moderne doucheruimte

Rainshower® F – vierkante douches in twee formaten

Rainshower® F bestaat in verschillende formaten vierkante douches en ook zijdouches. De grote plafonddouche is 500 x 500 mm en heeft een sproeiplaat van maar liefst 320 mm. De hoofddouche die aan de wand gemonteerd dient te worden is 127 x 127 mm.

De zijdouche heeft hetzelfde formaat als de kleinere hoofddouche en maakt de collectie compleet. Voeg een thermostaatkraan en een handdouche toe en je hebt alle elementen voor een luxe, high-performance doucheruimte.

Rainshower® F-Series zijdouche

Douchen op maat

Ieder gezinslid wil iets anders uit zijn douche-beleving halen. Met de Grohtherm F aangepaste douche bedieningen hoeft niemand een compromis te sluiten.

Of je nu één, twee of meerdere douche-uitgangen wilt controleren, het modulaire systeem geeft je de vrijheid tot een reeks spannende belevenissen indien gecombineerd met onze prijswinnende douchekop designs. Douchen op maat voor maximaal plezier.

Grohtherm F

Aanbevolen productseries

Grohtherm F

Rainshower F-series

Grohe.be maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie