PRODUCTKENMERKEN

ONTDEK DE INNOVATIEVE KENMERKEN, AFWERKINGEN EN FUNCTIES

GROHE spoelbakken beschikken over slimme functies waardoor je met plezier de afwas doet. Onze spoelbakken zijn eenvoudig schoon te maken, verminderen het watergeluid en beschikken zelfs over een afvoer met afstandsbediening. Kies gewoon het formaat en de stijl die bij je passen.

GROHE TECHNOLOGIEËN

GROHE StarLight

Het schitterende, duurzame oppervlak laat je spoelbak er altijd goed uitzien. Met GROHE StarLight gebruiken we hoger genormeerd roestvrij staal en onze innovatieve borsteltechniek creëert een glad, eenvoudig te reinigen oppervlak.

GROHE QuickFix

Plaats je spoelbak in een handomdraai met ons GROHE QuickFix-systeem. Voorgeboorde kraangaten zorgen ervoor dat de meeste van onze spoelbakken ook omkeerbaar zijn.

GROHE Whisper

Verminder de keukengeluiden met onze GROHE Whisper-technologie, speciaal geïsoleerde spoelbakken waardoor het geluid van de bak wordt geminimaliseerd.

PRODUCTEIGENSCHAPPEN

AFVOERSTOP VOOR GEBRUIKSGEMAK

Handige automatische afvoerstop op afstand:

Je hoeft je handen niet langer door vies water te halen - deze automatische afvoerstop wordt op afstand bediend, zodat je handen schoon en droog blijven.

RUIME SPOELBAKKEN

Diepere spoelbakken voor een grotere inhoud.

Dankzij innovatieve productietechnieken zijn alle spoelbakken van GROHE maar liefst 17 cm diep, zodat zelfs je grootste potten en pannen hierin passen.

MATERIAAL

De keukenspoelbakken uit de K300-K1000-series worden behandeld met speciale plantaardige vezels (Tampico) om die extrazachte, satijnen afwerking te verkrijgen. De gepatenteerde borsteltechniek van GROHE (GROHE Satin Finish) creëert een roestvrijstalen oppervlak dat gladder en minder poreus is dan bij veel andere vergelijkbare producten, wat de duurzaamheid aanzienlijk vergroot en waardoor je spoelbak eenvoudiger te reinigen is.

AISI 304 - ROESTVRIJ STAAL

Elke GROHE keukenspoelbak wordt gemaakt van roestvrij staal van de norm AISI 304, een norm die hoger is dan de industriestandaard. Dankzij de hoge percentages chroom en nikkel geeft AISI 304-staal een bijzonder heldere afwerking en dit maakt het product bestand tegen roest en corrosie.

AISI 316 - ROESTVRIJ STAAL (MARINESTAAL)

Met AISI 316 op de K400+-serie biedt GROHE een duurzame oplossing voor keukenspoelbakken, zelfs voor gebieden met een zoutig klimaat dat roest veroorzaakt. Ook wel bekend onder de naam 'marinestaal' heeft AISI 316 hoge percentages chroom, nikkel en molybdeen waardoor dit staal extreem bestand is tegen roest en corrosie en zelfs tegen zuren of chloor.

PRODUCTIEPROCES

De keukenspoelbakken van GROHE dekken elke basis, van instapmodellen tot gesofisticeerde, minimalistische ontwerpen, gemaakt volgens een van de drie productieprocessen:

GEGOTEN SPOELBAKKEN
Elke spoelbak is gegoten uit één enkel vel hoogwaardig roestvrij staal waarbij gebruik wordt gemaakt van een drukpers. De gaten voor de kraan en afvoer worden achteraf gestanst. Deze methode zorgt voor stevige keukenspoelbakken, zelfs in complexe vormen, waardoor een spoelbak wordt gemaakt die duurzaam en betaalbaar is.

GEGOTEN-GELASTE SPOELBAKKEN
Het frame en de bak worden onafhankelijk van elkaar gesmeed van roestvrijstaal voordat zijn op elkaar worden gelast. Dit proces zorgt ervoor dat er diepere spoelbakken gemaakt kunnen worden, meer verticale wanden en een kleinere radius tussen spoelbak en frame. Dit resulteer in spoelbakken met een slank en modern uiterlijk.

GEBOGEN-GELASTE SPOELBAKKEN
Staal van hoge kwaliteit wordt met een laser gesneden voordat het in een spoelbak gebogen wordt. Deze spoelbak wordt daarna op het frame gemonteerd. Hierdoor kunnen wij minimalistische spoelbakken maken die hun kwaliteit behouden

Kwaliteit

De reputatie van GROHE voor kwaliteit gaat uiteraard ook op voor elke keukenspoelbak uit onze serie. Met de dikte van het staal variërend van 0,6 mm op het instapsegment tot 1 mm op de premium series maakt elk model gebruik van staal van een hogere standaard dan de industriestandaard. Daarnaast zorgt ons gepatenteerde borstelproces voor een superglad oppervlak dat eenvoudig te reinigen is. Voor nog meer zekerheid wordt elke GROHE spoelbak geleverd met vijf jaar garantie, net als onze kranen.

5 jaar garantie

MONTAGETYPES

OPLIGGEND GEMONTEERD

STANDAARD INBOUW

Traditioneel inbouwmodel met een verticale rand van 8 mm.

VLAKKE RAND

Een originele rand met een schuin profiel van 3 mm hoog, extreem elegant en eenvoudig te plaatsen.

ONDERBOUW

Strak en eigentijds, ideaal voor plaatsing onder het aanrechtblad.

AANSLUITEND MODEL

Dit product wordt ingebouwd met een rand van 1,5 mm zodat de spoelbak perfect aansluit op het aanrechtblad. Dit model kan ook op het aanrechtblad worden geplaatst.

Spoelbak onderhoud

De roestvrijstalen spoelbak is eenvoudig schoon te houden. Als je je aan deze aanwijzingen houdt, zul je nog jarenlang plezier hebben van zijn perfecte afwerking. Spoel de spoelbak na gebruik goed na en droog deze vervolgens met een schone doek af. Je kunt hiervoor normale schoonmaakmiddelen gebruiken, mits ze geen hydrochloorzuur of daarvan afgeleide bestanddelen bevatten. Hardnekkige vlekken kun je proberen te verwijderen door een kleine hoeveelheid warme azijn of een bepaald soort RVS reiniger aan te brengen. Je kunt hiervoor ook Grohclean gebruiken. Gebruik geen staalborstels of andere artikelen om de spoelbak schoon te maken waardoor het oppervlak krassen zou kunnen oplopen. Vermijd zouten en bleekmiddelen. Zet geen ijzeren voorwerpen voor langere tijd in de spoelbak.

Onderhoudsinstructies