GROHE ONDUS APP -
JE PERSOONLIJKE
DIGITALE WATERPROFIEL

1 app – 1 digitaal waterprofiel: Met de GROHE Ondus app krijg je gemakkelijk toegang tot al je verbonden GROHE producten. De app biedt een nieuwe, gemakkelijke en innovatieve manier om je GROHE Blue voor gekoeld en bruisend water te beheren.

OVERZICHT VAN JOUW GROHE APPARATEN IN HUIS

Maak een persoonlijk profiel aan: beheer al je verbonden GROHE apparaten met één makkelijk te gebruiken app. Stel de app in voor meerdere huizen en kamers.

Let op: maak gebruik van de nieuwe GROHE Sense App om je GROHE Sense & Sense Guard te beheren

Ontdek de GROHE Sense App

VERBIND JE APPARATEN

De app maakt het, door je stap voor stap te begeleiden in het installatieproces, gemakkelijk om je GROHE apparaten te verbinden met de app.

CONTROLEER OP ELK MOMENT DE STATUS VAN JE GROHE APPARATEN EN ONTVANG NOTIFICATIES.

Controleer de inhoud van je C02 flessen via de app en krijg inzicht in wanneer deze aan vervanging toe zijn. Ontvang informatie wanneer het filter of de C02 flessen vervangen moeten worden, en plaats via de app direct een bestelling. De app vertelt je om het systeem door te spoelen als deze een bepaalde periode niet in gebruik is geweest en herinnert je aan de verplichte jaarlijkse reiniging.

OP AFSTAND BESTUURBAAR

Vul een glas of karaf met precies zo veel gekoeld en/of bruisend water als jij wilt.

PERSOONLIJKE WATERCONSUMPTIE

Gebruik de app om bij te houden hoeveel water jij al gedronken hebt, zodat jij altijd weet of je lichaam gehydrateerd is of niet.

HULP & ONDERSTEUNING

Ontvang direct hulp vanuit de app

DOWNLOAD DE APP OP JE SMARTPHONE

Voor Android 6.0+ en Apple iOS 10+

LEES MEER

Je persoonlijke waterbron – voor plat, licht en bruisend water.

Ontdek GROHE Blue