GROHE Sense Guard combineren met Nest

Domotica technologie is de toekomst - de mogelijkheid om elk aspect van ons huis op afstand te kunnen regelen of in te stellen, van licht tot energie en beveiliging met een smart home-systeem. Je kan het waterbeveiligingssysteem GROHE Sense en Sense Guard eenvoudig op je smart home-platform aansluiten voor een handig en uitgebreid overzicht van al je smart home- functies op één plek- inclusief waterverbruik en waarschuwingsmeldingen voor lekken. Super eenvoudig.

GROHE SENSE WERKT MET NEST

Sense Guard verbinden met het Nest smart home- systeem zorgt voor een nog hogere mate van waterbeveiliging door het water af te sluiten telkens wanneer je de deur uitstapt. Door de home/away- status in te stellen van Nest kan je het water automatisch uit laten schakelen; dat kan direct of met een vertraging (bijvoorbeeld als je de wasmachine aan laat staan). Bij thuiskomst wordt het water automatisch weer ingeschakeld. De home/away-status wordt bepaald door Nest, op basis van input van activiteitssensoren in je Nest-producten en de locatie van je telefoon.

Hoe dit werkt? Bekijk onze veelgestelde vragen

LEES MEER

De slimme watersensor

Ontdek GROHE Sense

De slimme beveiliging voor je huis

Ontdek GROHE Sense Guard

De persoonlijke watermanagement app

Ontdek de GROHE Sense-app

Nest® en de Works with Nest logo's zijn handelsmerken van Nest Labs, Inc.

Grohe.be maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie