Vind Showrooms
Showrooms
  • Showrooms
  • Sensia Arena testcenter
  • Testlocatie GROHE Red

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download
Alles verwijderen

Dit product zit al in uw catalogus.

Draai aan de knoppen voor meer doucheplezier met SmartControl van GROHE

EEN NIEUW NIVEAU VAN CONTROLE IN DE DOUCHE

Met GROHE SmartControl wordt uw douche-ervaring nog intenser. Beeld uzelf in dat u een dj bent die naadloos platen mixt. U bent de dj van de badkamer: moeiteloos regelt u elk aspect van uw douche.

U kunt niet alleen het type straal kiezen, maar ook de perfecte temperatuur en uw favoriete soort waterdruppels. Klaar om uw douche-ervaring helemaal opnieuw uit te vinden?

Met een druk op de knop kunt u:

  • uzelf omgeven door dikke, luie druppels, die als een zomerse regen naar beneden komen;
  • het water vormgeven om u te masseren en de dagelijkse beslommeringen weg te spoelen;
  • het volume helemaal opendraaien voor een stortvloed of verminderen voor een fijne straal;
  • de juiste warmtegraad kiezen voor elke waterdruppel.

€100 CASHBACK OP SMARTCONTROL

Koop tussen 1 juli en 30 september 2018 een GROHE SmartControl douchesysteem, combi-douchesysteem of inbouwdouche en ontvang €100 retour!

Naar de actie

Vind de GROHE SmartControl-douche die perfect bij u past. Start de SmartControl-productconfigurator

DRAAI DIE KNOP OM!

Druk eerst gewoon op een knop om uw favoriete straalpatroon te kiezen en geniet ervan. Kies tussen de verfrissende GROHE PureRain / Rain O2-straal, de nieuwe TrioMassage-straal om uw hoofd en schouders te masseren, of gebruik gewoon de Power & Soul-handdouche. Misschien wilt u liever twee stralen tegelijk? Gebruik dan gewoon beide knoppen!

Voor nog meer comfort kunt u aan het handvat van de GROHE ProGrip draaien. Draai het open voor een groter watervolume of dicht voor minder water. U hebt de totale controle over het volume en kunt het aanpassen aan uw voorkeuren. Maar daar blijft het niet bij. U kunt uw instellingen zelfs opslaan voor uw volgende douche. Een echte 'smooth operator'!

Druk op de knop om de douche te starten.

Draai om de straalsterkte vloeiend in te stellen van Eco tot Full Flow.

Druk weer op de knop om te stoppen of uw douche te onderbreken. Het watervolume dat u hebt gekozen, blijft hetzelfde wanneer u de douche opnieuw start.

LAAT DIE WATERDRUPPELS MAAR KOMEN!

Onze hoofddouches bieden u een ruime keuze met verschillende straaltypes. U kunt zelfs van meer dan één straal tegelijk genieten. Probeer eens om de GROHE PureRain-straal met de stimulerende TrioMassage te combineren. Of schakel over naar de handdouche met een druk op de knop. Alles is mogelijk met deze douche en zijn intuïtieve knoppen. GROHE SmartControl geeft u alles wat u nodig hebt om zich als een vis in het water te voelen. Of dacht u dat zingen in de douche al leuk genoeg was?

KIES UW FAVORIET

GROHE SmartControl wordt in twee verschillende afwerkingen aangeboden: chroom en maanwit acrylglas, voor een subtiel elegant design.

Vind de GROHE SmartControl-douche die perfect bij u past. Start de SmartControl-productconfigurator

3 MANIEREN OM UW IDEALE DOUCHEMOMENT TE PLANNEN

GROHE biedt u drie verschillende manieren om uw perfecte douchemoment te creëren: dit geeft u maximale vrijheid om te plannen en te genieten. Of u nu een gewone renovatie op het oog hebt, ofwel uw doucheruimte volledig opnieuw wilt inrichten, GROHE heeft een aanbod met installatieoplossingen die een antwoord bieden op al uw behoeften.

SMARTCONTROL

In combinatie met de opvallende Rainshower 360-hoofddouche en douchestang, kan GROHE SmartControl in een handomdraai geïnstalleerd worden om een maximaal effect te creëren.

Ontdek SmartControl

SMARTCONTROL COMBIDOUCHESYSTEEM

De “zichtbaar onzichtbare” oplossing – geen zichtbare douchestang, alleen de indrukwekkende Rainshower 360-hoofddouche en GROHE SmartControl.

Ontdek SmartControl Combi

SMARTCONTROL INBOUW

Beperk tot het maximum. GROHE SmartControl Inbouw wordt achter de muur geïnstalleerd, voor een nette, minimalistische look en meer vrije ruimte.

Ontdek SmartControl Inbouw