Wat is QuickFix?

"THUIS" - vijf letters die onze hele wereld omschrijven. Het is de plaats waar emoties vrij spel krijgen, waar nieuwe en onvergetelijke herinneringen ontstaan. De plaats waar je over de toekomst durft te dromen. Thuis is de fundering van ons leven.

Soms ben je ook in huis aan verandering toe. Maar betekent dit dan dat je muren moet afbreken? Of dat het bloed, zweet en tranen hoeft te kosten? Absoluut niet. Veranderingen in huis hoeven niet duur en moeilijk te zijn. Zelfs voor de keuken en de badkamer bestaan er betaalbare en vrij eenvoudige oplossingen, ook al is dat niet de eerste plaats waar je wil aan beginnen. Maar, die oude druppelende oude wastafelkraan zit je eigenlijk al maanden dwars, toch?

Bij GROHE beseffen we maar al te goed dat deze kleine veranderingen een grote invloed kunnen hebben. Om jou te helpen jouw keuken en / of badkamer doe-het-zelf project te realiseren hebben we GROHE QuickFix ontwikkeld. Het is zo verrassend eenvoudig dat echt iedereen ermee aan de slag kan. Beloofd !

Ben je klaar voor een nieuwe ervaring? Laten we beginnen jouw badkamer of keuken te QuickFixen!

Verrassend eenvoudig - alles in één doos

Quicktool

QuickTools

In de doos van onze QuickFix producten vind je onze nieuwe QuickTools die de installatie van jouw product zo eenvoudig mogelijk maakt. Het wastafelgereedschap bijvoorbeeld omvat alle gereedschap die je nodig hebt om jouw wastafelkraan te installeren of te onderhouden.

  • Eén gereedschap - drie functies
  • Voor eenvoudige installatie en onderhoud
QuickTools
QuickGuide

QuickGuides

Heb jij ook en hekel aan het lezen van lange handleidingen? Onze QuickGuide maakt jouw project zo simpel mogelijk. We hebben een zeer eenvoudige handleiding ontwikkeld, speciaal voor jou.

  • Duidelijk & makkelijk te begrijpen
  • Minder tekst, veel plaatjes
  • Stapsgewijze begeleiding
QuickGuide
QuickVideos

QuickVideos

Kijk je liever naar how-to video's? Scan de QR-code en ons QuickFix-team begeleidt je door de installatie met behulpzame tips en trucs - ongeacht of je een beginner of professional bent.

  • Eenvoudige, stapsgewijze how-to installatievideo's
  • Scan de QR-code op de QuickGuide of verpakking
  • Uitgelegd binnen 5 minuten
QuickVideos

Vind het juiste product – GROHE Start

START Badkamer

START Keuken