Garantie & Service GROHE

Kwaliteit speelt bij GROHE een essentiële rol. We maken deze kwaliteit voor jou tastbaar door voor ieder product dat wij maken en elke dienst die wij leveren onze kwaliteitsuitgangspunten te hanteren.

Onze dienstverlening volgt de regels conform onze garantievoorwaarden. Concreet betekent dit dat indien een servicetechnieker wordt ingeschakeld voor een interventie ten gevolge van een productfout, er in overeenstemming met onze garantievoorwaarden al dan niet kosten in rekening kunnen gebracht worden.

Vanaf 01 Januari 2017 gelden volgende regels met betrekking tot verplaatsingskosten:

Producten aangekocht vóór 01/01/2016 : Producten aangekocht na 01/01/2016 :
Verplaatsingskosten worden aangerekend na het verstrijken van het eerste jaar garantie; Verplaatsingskosten worden aangerekend na het verstrijken van het tweede jaar garantie.
Bij interventies naar aanleiding van een productfout, worden de verplaatsingskosten, werkuren en eventueel gebruikte materialen aan de opdrachtgever doorgerekend aan volgende tarieven:
- verplaatsingskosten: € 63,00 incl. BTW
- werkuren: € 72,00 / uur incl. BTW (te berekenen per 15 minuten).
GROHE 2 jaar plus garantie

GROHE fabrieksgarantie 2 jaar plus

De ontwerpen van GROHE producten zijn vooruitstrevend en innovatief, waarbij de kwaliteit altijd wordt gegarandeerd. Bij de aanschaf van GROHE producten betekent dit dat je investering een combinatie is van kwaliteit, technologie, design en duurzame productie.

GROHE verleent garantie aan eindgebruikers in overeenstemming met de bepalingen en voorwaarden die hieronder worden uiteengezet. Voor alle producten onder het merk GROHE, die zijn gelabeld als “GROHE fabrieksgarantie 2 jaar plus” en die aan de eindklant zijn geleverd geldt een fabrieksgarantie van 2 jaar plus 1 jaar extra garantie indien je het product registreert op onze website.

GROHE 5 jaar fabrieksgarantie

5 jaar GROHE fabrieksgarantie

Hoogwaardige materialen, de nieuwste productiemethoden in combinatie met toonaangevende technologieën garanderen betrouwbare prestaties voor vele jaren. Dit wordt weerspiegeld in onze 5 jaar fabrieksgarantie.

Wij maken onze belofte waar dat je topprestaties van ons mag verwachten. In het onwaarschijnlijke geval van een reparatie of vervanging staat een gespecialiseerde installateur voor jou klaar. Geniet van uniek comfort en uitstekende functionaliteiten. Je hebt ons woord dat je kunt vertrouwen op GROHE producten. Gegarandeerd.

Garantievoorwaarden voor 5 jaar fabrieksgarantie
10 jaar GROHE fabrieksgarantie

10 jaar GROHE fabrieksgarantie

Profiteer - zowel u als uw klanten - van onze uitgebreide fabrieksgarantie van 10 jaar (van toepassing op producten die na 1 maart 2013 zijn vervaardigd) voor inbouwreservoirs (enkel) en onze inbouwreservoirs in ons installatiesysteem Rapid SL, Uniset en Rapid Pro, evenals onze Rapido en Non-Rapido inbouw inbouwapparaten.

Vooral voor producten waarvan de werking bepalend is en die dan achter de muur verdwijnen, is de zekerheid van een fabrieksgarantie van groot belang. Het geeft je het goede gevoel dat je de juiste beslissing hebt genomen op vlak van kwaliteit, innovatie en technologie door te vertrouwen op GROHE's rugpaneel technologie.

De 10 jaar GROHE fabrieksgarantie gaat in vanaf de datum van aankoop van het GROHE product in overeenstemming met de bepalingen en voorwaarden die hieronder worden uiteengezet.

Om van deze garantie te kunnen genieten die je ons de originele factuur te bezorgen met daarop vermeld:

  • aankoopdatum
  • aangekochte producten
  • naam, adres en plaats van de verkoper