K7

K7

Professioneel design & praktische eigenschappen.

Breng de aantrekkelijke stijl van een professionele kraanmee binnen in huis en een nieuwe wereld van kracht enprestaties gaat voor u open. De K7-collectie is ontworpenmet de gepassioneerde kok in gedachten en werdgecreëerd met medewerking van professionele chef-koks.Complete flexibiliteit met de kraan als indrukwekkendeblikvanger. Er zitten een aantal van deze producten in hetgamma. Door de perfecte combinatie van verbluffendeschoonheid en ongeëvenaarde functionaliteit vallen zebeslist bij u in de smaak.

Vind een GROHE partner

Productvarianten

ERVAAR DE

De collectie K7, slank en opvallend, biedt een kraan inprofessionele stijl in twee uitloophoogtes, met 360° armvoor maximale flexibiliteit en een stevige metalen handdouchewaarmee u makkelijk wisselt tussen mousseur en handdouche.Deze collectie beschikt over een draaibare uitloop, en er zijnook varianten met uittrekbare handdouche (2 straalsoorten) enzijsproeiers. Grootse prestaties en een indrukwekkend design.The K7 collectie zorgt voor ultieme flexibiliteit in keukens waarprestaties er echt toe doen.

K7 Semi-Pro Medium

GROHE K7 Semi-Pro Medium

Met de GROHE K7 herdefiniëren we het middelpunt van je keuken. Met de GROHE K7 Semi-Pro Medium, krijg je het minimalistische, high-end design evenbeeld van de K7 Semi-Pro kraan, maar dan in een compacter formaat.

De GROHE K7 Semi-Pro Medium combineert perfecte schoonheid met functionaliteit. De professionele sproeier kan uitgetrokken worden, gedraaid worden over 360° en met één hand bediend worden. Bovendien geven de hoge boog en de over 140° draaibare arm genoeg bewegingsruimte over de volledige gootsteen. Ook kan je gemakkelijk wisselen tussen de sproeistraal en de mousseurstraal zonder dat je het water moet dichtdraaien.